Vrijwilligersavond een groot succes

Afgelopen vrijdag vond de traditionele avond voor vrijwilligers en medewerkers plaats. Ook de partners waren voor deze avond uitgenodigd. Deze avond werd georganiseerd door het bestuur van de vv Ter Leede, de Supportersvereniging Rood Geel en i.s.m. de kantinecommissie.
De supportersvereniging speelt een belangrijke rol als smeerolie tussen en voor alle geledingen. We zijn er voor de hele vereniging en daar is ons budget ook op afgestemd. Gelden en organisatorische inspanningen zijn t.b.v. de groepering van Stichting Uk tot A, Ter Ladies, Stichting TOP Voetbal Heren, sponsoring van bv slotdag, kerst inn, nieuwjaarsbijeenkomst, Vrienden van Rood Geel, speler en speelster verkiezingen, Oranjekaarten, bijdragen aan toernooien, muziek om het gezellig te maken etc.
Het bord deelnemers kerstrad hangt er binnenkort ook weer, ook deze opbrengsten gaan volledig terug naar de hele vereniging. Maar ook naar deze avond voor vrijwilligers en medewerkers, een bindende factor.
Circa 150 gasten kwamen vanaf 17:30 uur opdraven, om deze gezellige avond te openen met een drankje.
Als gebruikelijk opende voorzitter Ronald Vonk de avond met een welkomst woordje en opende daarna het buffet, hij mocht zelf uitkiezen met wie.

De sfeer was prima, net als het buffet van Grand Café Graaf Jan uit Sassenheim, en zoals altijd bij Ter Leede, men begint met praten onderling en men raakt tot het eind niet uitgepraat.

Na het buffet werd de avond opgeluisterd door een prima muzikaal optreden van Alfons Lovink.

We hebben ook nog de doelpunten toto, ook dat geld vloeit terug naar de geledingen Vrouwen, Heren en Jeugd. Over het seizoen 2018/2019 was dat totaal €2100 en de cheques werden door Marjan van Harskamp uitgereikt aan Jolanda Remmerzwaal, Frans Verschoor en Ed Zuidhoek.

De avond werd afgesloten met een ijsbuffet, gesponsord door Graaf Jan.

Ook het barpersoneel van Ter Leede had deze avond vrij. Via ex Prins carnaval Ed vd Berg kwam de carnavalsvereniging met 5 man sterk achter de bar helpen. Een prima ontwikkeling trouwens, verenigingen die elkaar onderling helpen.

Op de avond zelf en de dag(en) er na hebben we als organisatoren heel veel bedankjes gehad voor deze avond, en dat is prettig en motiverend om te horen, dank daarvoor. Op naar het volgende evenement.

Doorgaan met zoveel activiteiten ten goede voor iedereen?
Steun ons en word ook lid van de supportersvereniging Rood Geel?

Namens bestuur supportersvereniging Rood Geel en bestuur vv Ter Leede