Vrijwilligersavond een groot succes.

header_sv_roodgeel

 

 

Afgelopen vrijdag vond de traditionele avond voor vrijwilligers en medewerkers plaats. Ook de partners waren voor deze avond uitgenodigd. Deze avond werd georganiseerd door het bestuur van de vv Ter Leede, de Supportersvereniging Rood Geel en i.s.m. de kantinecommissie. Circa 160 gasten kwamen vanaf 17:30 uur opdraven, om deze gezellige avond te openen met een drankje.

Daarna opende Nanne Batenburg, voorzitter van de supportersvereniging, de avond. Nanne gaf daarbij de belangrijke rol van de supportersvereniging aan, als smeerolie tussen en voor alle geledingen. We zijn er voor de hele vereniging en daar is ons budget ook op afgestemd.

Gelden en organisatorische inspanningen zijn t.b.v. de groepering zoals Stichting Uk tot A, Ter Ladies, Stichting TOP Voetbal Heren, sponsoring van een stoepbord en nieuwe barkleding, slotdag, kerst inn, nieuwjaarsbijeenkomst, Vrienden van Rood Geel, speler en speelster verkiezingen, oranjekaarten, bijdragen aan toernooien, muziek om het gezellig te maken etc.

Het bord deelnemers kerstrad hangt er ook al weer, ook deze opbrengsten gaan volledig terug naar de hele vereniging.

Maar vooral ook deze avond voor vrijwilligers en medewerkers, een bindende factor.

We hebben ook nog de doelpunten toto, ook dat geld vloeit terug naar de geledingen heren, dames en jeugd. Over het seizoen 2015/2016 was dat €1200 en de cheques werden door Marjan van Harskamp uitgereikt aan Arie Philippo, Alain Drost en George Griffioen.

p1010491

Daarna kwam voorzitter Ronald Vonk aan het woord om namens het bestuur iedereen welkom te heten en een gezellige avond toe te wensen. Daarbij wees hij op het feit dat dit soort avonden, naast menig andere activiteit, belangrijk zijn voor de onderlinge binding in de club.

Het buffet geopend door Ronald en Klaas Oudshoorn, ons oudste lid (94 jaar) van de vv Ter Leede.

p1010493

De sfeer was prima, net als het buffet van Grand Café Graaf Jan uit Sassenheim.

p1010485

En zoals altijd bij Ter Leede, men begint met praten onderling en men raakt tot het eind niet uitgepraat.

De avond werd verder opgeluisterd met een kleine gratis verloting tussendoor. Aan ieder aangemelde vrijwilliger was een lotnummer toegekend. M.b.v. de tablet van Nanne konden op die manier prijzen zoals flessen wijn en wintermuts en sjaal van Rood Geel worden verloot en 2 eetbonnen van Graaf Jan.

De avond werd afgesloten met een ijsbuffet, ook van Graaf Jan.

Op de avond zelf en de dag(en) er na hebben we als organisatoren heel veel bedankjes gehad voor deze avond, en dat is prettig en motiverend om te horen, dank daarvoor.

Maar dank gaat ook uit naar de kantinecommissie, want tussendoor hebben we ook nog even 200 borden staan afwassen met zweet op ons voorhoofd.

Op naar het volgende evenement.

Doorgaan met zoveel activiteiten ten goede voor iedereen?

Steun ons en word ook lid van de supportersvereniging Rood Geel?

Namens bestuur supportersvereniging Rood Geel en bestuur vv Ter Leede