Vrijwilligersbeleid nieuwe stijl

Ter Leede heeft gelukkig een goed functionerende vrijwilligers organisatie, waarin heel veel vrijwilligers enorm veel doen voor deze mooie club. Voor het op lange termijn realiseren van visie en doelstellingen ‘wat willen we allemaal bereiken binnen Ter Leede’ , is het hebben van veel vrijwilligers van essentiële waarde!

Om dit voor elkaar te krijgen is een gestructureerde en breed gedragen aanpak noodzakelijk voor lange termijn goede beschikbaarheid van voldoende vrijwilligers gebaseerd op betrokkenheid en participatie, Met andere woorden: ‘meedoen en het naar je zin hebben bij de dingen die je doet!

Wij willen nog meer gebruik maken van potentie in en rond de club en minder ‘vissen in de zelfde vijver’. Daarbij behoort ook het behouden van en ondersteuning van bestaande vrijwilligers. Om dit te bereiken willen  we onze leden en ouders beter  leren kennen. ‘Wie zijn wij van de club? Wie bent u?’ Elkaar beter leren kennen bevordert één van de kernwaarden, betrokkenheid!

Enthousiaste medewerkers die de vrijwilligers commissie willen versterken of  zich op een andere manier willen inzetten voor onze club, of je nu lid, ouder, grootouder of supporter bent, iedereen is welkom!

Wij zoeken we op dit moment naar medewerkers in de vrijwilligerscommissie met bv  achtergrond  op gebied van personeelszaken of communicatie. Daarnaast zijn we op korte termijn op zoek voor het jeugdbestuur naar een hoofd coördinatie en iemand voor de PR/communicatie.
Zowel het stroomlijnen van de interne communicatie als het uitdragen van nieuws van de jeugd extern zijn de verantwoordelijkheden waar wij een enthousiaste vrijwilliger voor zoeken.

Hoofd coördinatie stuurt een groep coördinatoren aan die er gezamenlijk voor zorgen dat de hele organisatie van de jeugdteams gedurende het seizoen op rolletjes loopt.

Vind je ook dat Ter Leede nog stappen kan maken en wil je daar een steentje aan bijdragen of spreekt één de bovenstaande rollen je aan, neem dan contact met ons op!
Komende tijd gaat u van de vrijwilligerscommissie zeker meer horen!

Vragen of ideeën, of wil je mee doen? Bel of mail ons!
06225411996 of 0651350465 / vrijwilligerscommissie@terleede.nl

Groet,

namens vrijwilligers commissie
Miranda de Zwart en Peter Bergman