Vertrouwenscommissie

De Vertrouwenscommissie v.l.n.r. Jan Vonk, Miranda Hoogeveen en Barry van der Zwart

Her zal de oplettende bezoeker van deze site niet zijn ontgaan dat onder de menukeuze “Vereniging” op deze site sinds kort een submenu keuze “Vertrouwenscommissie is toegevoegd.
Al vele jaren prijkte de naam van Jan Vonk als vertrouwenspersoon op onze site.
Men kon bij Jan terecht om over vertrouwelijke zaken binnen onze vereniging te praten zoals Seksuele Intimidatie, pesten en ander binnen onze vereniging niet te tolereren gedrag of vermoedens daarvan. Ruim een jaar geleden is Miranda Hoogeveen eveneens als zodanig aangesteld en recent is Barry van der Zwart tot het team toegetreden, dat onder de naam Vertrouwenscommissie verder gaat. Jan stopt daarbij als vertrouwenspersoon maar blijft met al zijn ervaring wel als adviseur aan de commissie verbonden.
Men blijft er uiteraard voor waken dat Ter Leede die omgeving blijft bieden waarbij het voor iedereen veilig sporten is.
Eén  van de zaken die Miranda gaat oppakken is de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), welke Ter Leede voor iedereen die in zijn of haar rol bij de club direct met minderjarigen te maken heeft, verplicht gaat stellen.
Meer informatie vind je onder Vereniging/Vertrouwenscommissie of klik hier.

Dame en heren: succes!