Vrouwenpupil van de week Silke Vink (14 november)

Pupil van de Week bij Ter Leede Vr1 – Wartburgia Vr1 op 14 november is Silke Vink:

Hallo allemaal, mijn naam is Silke Vink, ik ben 7 jaar en ik zit op de Springplank in groep 4. Mijn juffen zijn Erica en Conchita. Ik zit al een tijdje op Ter Leede en speel dit seizoen in de F7.
Naast voetbal zit ik ook nog op turnen. Mijn vriendinnetjes zijn Cato, Floor, Suzanne en Edith. Mijn papa is bankmedewerker en mijn mama is fysiotherapeute. Ik heb twee zusjes, Eefke van 5 en Bente van 9 jaar.

In mijn team speel ik het liefste voorin en ik kan best hard schieten. De laatste wedstrijd wonnen we met 6 – 1 en ik hoop kampioen te worden met mijn team. Bij de Ukken ben ik natuurlijk opgeleid door Jaap Schaap en mijn begeleiders zijn papa en Bart. Ik moet wel beter leren koppen, maar ga mijn best daarvoor doen. Het leukste vind ik als we met veel doelpunten verschil winnen.
Ik zou best met mijn team graag een keertje naar het zwembad gaan. Ik vind Ter Leede een leuke vereniging.

PSV is toch wel de beste club van Nederland en ik vind Luc de Jong erg goed. In het buitenland is Bayern Munchen mijn favoriet, maar wel met Arjan Robben. Want de Duitse spelers ken ik niet.
De beste keeper is Zoet. Van de Vrouwen weet ik niet veel, maar wat ik wel weet is dat ik Vivianne Miedema erg goed vind.

Ik wil later hetzelfde worden als mama, dus kinderfysiotherapeute. Als het kon zou ik één dag graag Vivianne Miedema zijn. Het lijkt me erg leuk om Pupil van de Week te zijn en ik denk dat ik 2 penalties ga scoren.

De uitslag van Ter LeedeVr1 – Wartburgia Vr1 wordt, denk ik, 2 – 1.

En wie er moeten komen kijken? Papa, mama, mijn zusjes, mijn vriendinnetjes en de spelers/speelsters van de F7.

Groetjes, Silke.