Vrouwenselectie ’20-’21 start voorbereiding nieuwe voetbalseizoen

De vrouwenselectie van Ter Leede is gisteravond (maandag 15 juni) gestart met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.
Bijna alle nieuwe gezichten stonden op het veld te trappelen om met elkaar de training te starten met de blik vooruit op het nieuwe seizoen.
Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer William Vincent ‘Vince’ werkte de vrouwenselectie met enorm veel plezier en passie de eerste training af. Het tempo lag erg hoog, de variatie in de oefenstof was groot en de uitdaging was uitstekend waarbij het laatste kwartier van de training zelfs in een leuke “mondayisfunday” variant werd afgesloten.

De afgelopen maanden is de technische commissie enorm druk geweest de selectie te versterken en wij zijn ontzettend trots dat dit is gelukt. Bijna alle speelsters hebben zich individueel al via de site aan jullie kunnen voorstellen. Met trots presenteren wij jullie daarom de speelsters en technische staf Ter Leede Vrouwenselectie 2020-2021

Speelsters:
Annabel Schrijver (Voorschoten ’97), Anouk Aartman, Ashley Pen, Ayla van Oostrum, Femke Prins, Iva van Duuren, Joyce de Reus (Sportclub Monster), Justine Janssen, Kathy de Jong, Kim van Iterson (Rijnsburgse Boys), Kimberley Smit (dubbele speelgerechtigheid University of Memphis Women’s Soccer), Kristel Oolbekkink (Sportclub Monster), Lieke Veenstra, Lisa van Dooren, Lizzy Mastemaker (ADO Den Haag Beloften), Malu Postel, Mandy van Dijk (keert terug na blessure), Mirthe Bos (Sportclub Monster), Montana de Groot, Nina de Letter (SEP), Noa Vonk, Noëlle Opdam, Renate Bos, Romy van Beelen, Romy Guyt, Romy Dalebout (ADO Den Haag), Sadeyah Rosa (ADO Den Haag MO17), Sarissa van der Meer, Sono de Leeuw (SV Overbos), Steffi Perfors, Susanne Zee, Suzy Kortekaas, Wendel van Riemsdijk, Willemijn Lips en Yara Bes

Technische Staf:
William Vincent (VV Lyra) – hoofdtrainer Ter Leede Vrouwenselectie
Lars Meijer – keeperstrainer Ter Leede Vrouwenselectie / assistent-trainer Ter Leede Vrouwen 1
Jay Vincent (VV Lyra) – assistent-trainer Ter Leede Vrouwen 1
Arjan Timmers – trainer Ter Leede Vrouwen 2
Jens Reekers (Ter Leede Jeugd) – assistent-trainer Ter Leede Vrouwen 2
Elise van der Marel (Foreholte) – fysiotherapeute Ter Leede Vrouwenselectie
Anita Perlot – teammanager Ter Leede Vrouwen 2
Rob Zegers – assistant-scheidsrechter Ter Leede Vrouwen 1