VVSB F1 – Ter Leede F1

Vandaag speelden we tegen de nummer laatst van de bekerpoule, VVSB. Een ploeg die we niet mochten onderschatten. Ze hadden nipt verloren van Katwijk en SJC en minder tegen doelpunten dan wij.
Voor de wedstrijd kregen de jongens nieuwe trainingspakken gesponsord door schoonmaak bedrijf de Zwart. Trainingspakken met een stoere capuchon waarin de jongens van de F1 de blits maken.
We begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd en er werd goed gecombineerd. We hadden veel bal bezit maar alle aanvallen stranden op de verdediging van VVSB. Aanvallend had VVSB niets in te brengen door goed verdedigen van Achraf, Thijs en Nijs. We kwamen beter in de wedstrijd Mads scoorde bijna de 0-1. We gingen al naar het einde van de eerste helft en VVSB bleef overeind. Ook Achraf kwam regelmatig goed mee naar voren, een van zijn schoten werd niet goed verwerkt door de keeper en Lenn was er als de kippen bij om de 0-1 binnen te tikken. Vlak daarna gaf Mads een harde pass op Achraf die met een briljante voet beweging de 0-2 binnen tikte.
In de rust zette Nino de puntjes op de i om de wedstrijd tot een goed einde te brengen.
Na de rust schoten we uit de start blokken, Mads scoorde uit een corner de 0-3 en uit zijn pass scoorde Lenn de 0-4. Nick dook ook regelmatig op voor het doel maar de keeper en de verdedigers moesten alle zeilen bij zetten om een doelpunt van Nick te voorkomen. Justin die de tweede helft linksback speelde ging regelmatig mee naar voren en stichtte daar regelmatig gevaar. Achraf ging weer eens op avontuur, en na een fraaie slalom schoot hij de 0-5 binnen.
Vervolgens kwam er een fase waarin de concentratie verslapte. Het was vooral Olivier die daar mee werd geconfronteerd, de aanvallers van VVSB doken regelmatig voor hem op. Met een paar katachtige reflexen wist hij schade te voorkomen, helaas waren er twee onhoudbare schoten bij en stond het zomaar 2-5. Toch wist de F1 zich te herpakken, Lenn scoorde de 2-6 en Mads de 2-7. Een heerlijk resultaat en een leuke wedstrijd, de mannen pakken het goed op. En dat zagen we aan de blije gezichten in het veld maar ook langs de lijn.