Warmunda F4 – Ter Leede F7

Zaterdag 28 november stond er een lastige uitwedstrijd tegen Warmunda op het programma. Op 31 oktober hebben we dit team thuis mogen ontvangen, toen gingen we nog met 1-6 onderuit.

Het volledige team was aanwezig, 11 mannen en vrouwen. Iedereen deed fanatiek mee met het inschieten en voor de wedstrijd begon was iedereen warm en waren de spieren soepel.

De aftrap resulteerde in een snelle combinatie van de tegenstander waardoor ze direct door onze linies braken. Een harde schuiver over de grond zorgde voor het eerste tegendoelpunt. Binnen 2 minuten was het raak, onze keeper Arian kon er niets aan doen.

Dat we de laatste weken als team beter zijn geworden blijkt wel, in plaats dat de koppies gingen hangen. Zochten we de lange bal over de flanken. Het was wederom een heuse belegering. De gecreëerde kansen mochten er gewoon niet in.

In plaatst van 1-1 en misschien wel een 1-2 meer terecht was geweest, kwam de lange bal van de tegenstander. Deze belandde bij een van de snelle spitsen van de tegenstander en was het voor rust 2-0. Wat was dat onterecht!

Na de limo gingen we druk op zoek naar de aansluitingstreffer. Het mocht niet baten, het counterende Warmunda maakte nog 3-0. We hadden zeker meer verdiend. Iedereen heeft deze wedstrijd goed gespeeld, maar we hadden geen antwoord op de individuele klasse en snelheid van de voorhoedespelers.

Volgende week gaan we gezellig Sinterklaas vieren en krijgen jullie vrij. Op 12 december moeten we er allemaal weer staan in een heuse kraker en 6 puntenwedstrijd tegen Valken ’68 F7.