Warmunda TL- Ter Leede B4

Warmunda B1 – Ter Leede B4

Na het heel mooi geschreven kampioensverslag van Hein probeer ik weer het een en ander te beschrijven wat de jongens daarna hebben beleefd. Dinsdagavond moesten ze spelen tegen Teylingen B3, terwijl ze gewend zijn om in het weekend te spelen. Toen de jongens tegenover Teylingen B3 in het veld stonden herkenden ik toch vele gezichten niet van Teylingen B3.
We hebben nog tegen ze gespeeld tijdens het easter open toernooi en daar stonden naar mijn inziens ook andere jongens in. Maar dit ter zijde. De wedstrijd ging gelijk op en Teylingen kreeg in het totaal 2 kansen waarvan er 1 succesvol was. Wij kregen ook kansen, maar niet zoveel als tegen andere tegenstanders en hiervan werd er helaas geen 1 succesvol afgerond. Voor het eerst in deze competitie hebben we verloren. Moet zeggen dat de scheids en de grensrechter ook niet echt vrij gingen door hun beoordelingsvermogen.
Dit gezegd hebbende zijn we toch met goede moed naar Warmunda afgereisd. Opa Leen had nog een verrassing voor het elftal en dit had ik donderdag via de groeps app kenbaar gemaakt.
Had ik het maar niet gedaan want er waren jongens die niet wilde spelen voordat ze wisten wat de verrassing was. Slapeloze nachten hadden ze ervan. Ik wil geen namen noemen maar die jongens spelen op het middenveld en de rechtsachter roerde ook zijn mond. Jammer voor ze maar ze moesten maar wachten tot opa Leen het ze zelf vertelde. We hadden noch 10 minuten voor de warming-up toen opa Leen kwam aan lopen. Ik riep de jongens bij elkaar en opa Leen vertelde de verrassing. Iedereen krijgt een vrijkaartje voor Duinrel !!! Super toch, als één team het pretpark in.
De datum moet nog in gezamenlijk overleg bepaalt worden maar de kaarten zijn geldig tot 20 juli 2016. Nou miste ik nog steeds 2 spelers namelijk Jan en Jeroen. Gelukkig had ik al 11 spelers dus we konden wel starten. Komen ze 10:29 op het terrein van Warmunda aangerend. Ik snel Ugur en Bart er weer uitgehaald, want die begonnen als wissel. Heeft Jan maar 1 voetbalschoen. Ik geloofde mijn oren niet. Bart er weer in. Zie ik dat Ugur zijn rechter voetbalschoen aan Jan geeft. Jan het veld in met een rode en een groene voetbalschoen. Nou, de wedstrijd begint. Ik zie opa Leen weglopen om de schoen van Jan thuis op te halen. Ik had al aan de jongens doorgegeven dat er geen druk is en dat we lekker ontspannen moeten spelen zonder opmerkingen aan elkaar, zoals de vorige wedstrijd helaas wel het geval was. We gaan weer als vanouds lekker in de aanval. Erik wordt onderuitgehaald op een meter of 40 van het doel. Wouter meldt zich aan en schiet rechtstreeks op het doel. Keeper laat de bal los en Jan is er als de kippen bij en schiet hem met de schoen van Ugur in het doel 0-1.
Aan de overkant zie ik opa Leen met de schoen van Jan in zijn hand. Heeft hij gevonden op het parkeerterrein. Hoe bestaat het. De schoen wordt weer gewisseld en Ugur heeft zijn schoen weer terug. We krijgen weer een vrije trap op ongeveer 35 meter afstand. Wouter weer achter de bal.
Een precisie schot van Wouter op het doel en de bal gaat in het doel. GOOOOAAAAL!!!!!
De doelstelling dat iedereen een keer gescoord moest hebben was door dit doelpunt gehaald. 0-2
In een duel tussen Bart en een jongen van Warmunda krijgt Bart nog een gemene duw wat nergens voor nodig was. Valt hij op zijn rechterschouder en hij voelt gelijk dat het niet goed zit. Bart naar de kant en Sjoerd haalt een ijs pack voor hem. Wat balen voor hem aangezien hij al langdurig geblesseerd is geweest met een gebroken sleutelbeen.
Even Later weer een vrije trap en weer Wouter achter de bal. Keeper laat hem los en Tijn van Egmond geeft een assist op Tijn van Dam en die scoort. 0-3.
Jan wordt genadeloos onderuit gehaald en krijgt een penalty. Onze penalty specialist Randy gaat achter de bal staan en schiet hem koelbloedig in het doel. 0-4
In de rust hebben we maar 1 wissel dus er wordt besloten dat we 4 korte wissels nemen van 10 minuten en dan de jongens wisselen voorin. Jasper begint als wissel en zal daarna alleen nog maar in de spits staan. Sjoerd geeft een passe op Erik, deze maakt zijn bekende schijnbeweging(hij stapt over de bal) en Tijn van E scoort 0-5. Jasper geeft een passe op Jan, deze loopt naar de achterlijn en geeft de bal strak voor. Jasper glijdt naar bal maar mist hem net, Tijn van E niet en het is 0-6. Even later kopt Jasper de bal het doelgebied in en Erik en de keeper gaan er samen voor. Erik wint en met een hele ballet voorstelling rolt de bal het doel in. 0-7. Iets later, Erik wordt onderuit gehaald in het strafschop gebied en we krijgen weer een penalty. Erik gaat achter de bal. Hij doet een cruiffie met Dion. Gaat helemaal fout. Warmunda loopt te snel in en de strafschop mag opnieuw genomen worden. Tijn van Dam gaat nu achter de bal en schopt de bal keurig in een hoekje. 0-8. Warmunda valt ook nog een keer aan en met een geweldig schot scoren ze toch nog. 1-8. Dat is ook de eindstand.

Nadere informatie van Arthur over de blessure van Bart. Bart heeft waarschijnlijk een kleine breuk of scheurtje in zijn sleutelbeen, het valt mee, niet te vergelijken met de vorige breuk bij zijn andere sleutelbeen. Hij hoeft niet naar het ziekenhuis maar wel een paar weken in de mitella met zijn arm. Wij wensen hem beterschap en hoop dat hij wel met zijn blessure in de falcon kan. Volgende week de laatste wedstrijd van de competitie.
Wederom chapeau voor de jongens.
Ruud