Wat een mosselen!

Vorige week woensdagavond heeft de Stichting Topvoetbal Ter Leede voor de 24e editie op, de sfeervolle locatie van Cheers in Voorhout, de traditionele mosselavond gehouden voor onze businessclubleden. Wederom hadden velen van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze overheerlijke Cheers mosselen te proeven.

Doel van de avond is gewoon gezellig in een andere setting bij elkaar zitten, de sponsors te bedanken, met elkaar contacten te leggen en waar nodig het netwerk uit te breiden of onderling vervolgafspraken te maken. Ook was er een interview met spelers van Heren 1 o.l.v. Willem Molenveld. Naast de technische staf, waaronder onze trainer Henk Wisman en zijn vrouw waren de spelers Ian van Otterloo, Rob Zandbergen, Toon Zwetsloot en Mike Boelee uitgenodigd en mengden zich ook lekker in de gesprekken met sponsors. Ook nog even een bedankje voor de spontane biersponsor Ron Sluijmer van Schildersbedrijf Sluijmer . Ook leuk was dat onze gast Willem Buijs naar huis ging met een mooie dubbelwandige glazen set.

Kortom een geslaagde avond, een bedankje aan alle deelnemers en uiteraard Cheers (Kevin, Tony en medewerkers). Wij kijken nu al uit naar ons 25 jarig jubileum in oktober 2019.

 

Hierbij ook nog een bedankje aan onze fotograaf Anton den Haan en alle foto’s zullen snel voor iedereen zichtbaar zijn, allereerst in de businessclub.