Wedstrijdverslag GOES – Ter Leede

WEDSTRIJDVERSLAG GOES – TER LEEDE

Dinsdag 12 april 2022 20.30 uur

 

GOES EN TER LEEDE DELEN DE PUNTEN

Een wedstrijd zonder doelpunten, zonder kaarten en ook zonder levensgrote kansen. Er werd wel gestreden om de winst, maar eigenlijk had niemand daar recht op.  Friedrich Nietzsche zei al:  “Waarover men niet kan spreken, daarover moet men zwijgen”, ik kan het derhalve kort houden.

De wedstrijd begon een half uur later omdat de spelersbus van Ter Leede erg lang in de files rond Rotterdam had gestaan. Ter Leede startte dit keer met Joey van den Berg in de basis, met Dirk Hoekstra centraal naast aanvoerder Arroyo en Melvin van Stijn als rechtsback. In de tweede helft verhuisde Hoekstra weer naar zijn rechtsbackplaats en ging Tim Bloemendaal centraal achterin spelen. Ook Hoekstra kon toen niet zoals meestal gevaarlijk worden op rechts en de corners en schoten van Luc de Kruijs waren dit keer niet succesvol. Dat in de 66e minuut van links was nog het gevaarlijkst, maar het ging rechts naast en zijn schot in de 85e minuut van rechts ging links naast en werd toen waarschijnlijk nog aangeraakt door de weer uit Aruba teruggekeerde international Matthew Lantink, maar de uitstekend leidende scheidsrechter Willem Kuijntjes, noch zijn secondant constateerden dat.

Aan de andere kant werd de opkomende Renzo Roemeratoe soms gevaarlijk, maar zijn voorzetten konden niet door linksbuiten Francis Kabwe Manengela worden afgerond.

In het begin had GOES het initiatief, je kon merken dat het meer gewend was aan het hobbelige natuurgrasveld waarop je het best uit de voeten kon met de lange bal. Vanaf het tweede kwartier ging de strijd gelijk op, we zien een aardige combinatie in de 24e minuut tussen Luc de Kruijs en Joey van den Berg, maar zijn voorzet van links vindt geen voortzetting en uit een pass van Luc de Kruijs op Bart van der Weijden in de 36e minuut schiet Mike van den Steen over.

Ook na de rust met Stijn van Biezen en Thijs Haarman voor Melvin van Stijn en Bart van der Weijden verandert het spelbeeld niet. De voor Joey ingevallen Noah Marti schiet in de 83e minuut na een mooie pass van Mike van den Steen te wild over, kortom alle aanvallen leveren niets op en na enkele minuten extra, onder andere voor Gianni Tiebosch wiens vinger uit de kom schoot, fluit scheidsrechter Kuijntjes af.

Er is door beide teams hard gewerkt om te winnen, maar de beginstand is de eindstand:

NUL – NUL!

 

Paaszaterdag gaat Ter Leede uit naar SteDoCo in Hoornaar.

Tot daar!

 

Opstelling GOES: Matthew Lentink, Jelle Klap, Stefan de Bert, Ruben Hollemans ©, Gianni Tiebosch, Reza Maipauw,  Huib van Hecke ( 75’ Hiep Nguyen), Riad Elloukmani ( 75’ Souffiani el Ouazzani), Francis Kabwe Manengela, Renzo Roemeratoe, Sven Mbikulu

Opstelling Ter Leede: Mark de Vries, Melvin van Stijn (46’ Thijs Haarman), Tomas Arroyo ©, Mounir Darrazi, Dirk Hoekstra, Bart van der Weijden (46’ Stijn van Biezen), Tim Bloemendaal, Mike van den Steenhoven, Luc de Kruijs, Joey van den Berg (62’ Noah Marti), Shaquille Prijor (75’ Feyo Glim)

Scheidsrechter: Willem Kuijntjes

Assistent-scheidsrechter: Robin Janssen en Amilcar Mejia