Wedstrijdverslag Ter Leede 2 – FC Lisse 2

WEDSTRIJDVERSLAG TER LEEDE 2 – FC LISSE 2 donderdag 30-03-2017 20.00 uur

DRAW IN DERBY: TER LEEDE 2 EN FC LISSE 2 GELIJK OP DE ROODEMOLEN

En we kunnen gerust stellen dat een uitblinkende doelman Ruben van der Does het punt voor de thuisploeg veilig stelde, want na de vroege voorsprong door alweer Melvin van Stijn werd Lisse veel gevaarlijker en in de 35e minuut viel de onvermijdelijke gelijkmaker en na de rust waren de kansen voor Lisse talrijker dan voor Ter Leede, maar of het vizier stond niet op scherp of het was Van der Does die redde en na een laatste kans – dit keer voor Ter Leede – floot scheidsrechter Y. Durgunsu, die de kaarten deze avond op zak hield – af en behield de thuisploeg door dit benauwde gelijkspel de zeven punten voorsprong op nummer vier FC Lisse.

Deze naar donderdagavond acht uur vervroegde competitiewedstrijd werd op een goed verlicht bijveld gespeeld.

Als we de kansen aan beide kanten tellen dan komen we tot -ruim gezien – zeven kansen voor Ter Leede en dertien kansen voor Lisse en verrichtte doelman Van der Does negen reddingen.

Ter Leede kreeg vier corners te nemen, drie voor de rust, FC Lisse zes, vier in de eerste helft.

We zullen het eens op een rijtje zetten:

Minuut:

2                     1e corner Lisse links, Jelle kopt weg

3                     1e kans Ter Leede: na een steekpass schiet Pascal recht op de keeper

6                     1e corner TL rechts Splinter

8                     1e kans Li na foutje Jelle, Ruben duwt het schot corner, 1e redding

10                   2e kans TL: Melvin is weer sneller en scoort de 1-0, die lijkt op zijn winnende  treffer   tegen Noordwijk, zijn vader is er nu wel getuige van

10                   Jelle fout terug, Rubens tweede redding, 2e kans Li

14                   2e corner Li, een goede op nr 9 Thijs Hoogenboom

21                   blessure Tom van Egmond

23                   de snelle nummer elf, volgens het wedstrijdformulier de 17-jarige Jochem Lensen, maar die staat te boek als een meevoetballende keeper van de A1, langs Colin, 3e redding Ruben, 3e kans Li

30                   3e corner Lisse, het is nu beter in de opbouw

31                   2e corner TL

35                   aarzeling in de TL-defensie tussen Tom van Egmond en Jelle Vooys, Thijs Hoogeboom kapt en scoort de 1-1, al een volkomen terechte stand op dat moment, 4e kans is raak

42                   aardige aanval TL, gevolgd door 3e corner TL, keeper Angelo Timmer onderschept, 3e   kans(je)

43                   4e corner Li links, 4e redding Ruben, 5e kans Li

48                   Tweede helft, mooi schot aanvoerder Richard van Heulen, 5e redding Ruben ten koste van 5e corner Li, 6e kans Li

49                   6e redding Ruben, hij keert een hard schot, daarna volgt een tweede schot en dan gaat een derde schot naast, 7e kans Li

50                   4e corner Tl hierna komt de bal via Thierry bij Melvin, maar zijn stift is een prooi voor de bijna twee meter lange doelman, 4e kans Tl

52                   Tom komt keihard koppend in, blessure speler Li, hierna dwingt de snelle elf Ruben tot zijn 7e redding, 8e kans Li

58                   na een fout achterin komt Ruben uit en stopt met een overtreding de speler die alleen door is, geen kaart, wel een vrije trap rechts laag, die Ruben pakt, 8e redding, 9e kans Li

61                   Wissel Tony Schreurs – mooi, Tony kan weer spelen! – en Lässe van Wijk voor Melvin en Maurits Splinter, die in tegenstelling tot de match tegen Katwijk uit geen stempel op de wedstrijd kon drukken

65                   mooie actie Tony tussen twee man door, maar schot gaat ver over, 5e kans(je)

70                   6e kans Pascal na verre kopbal van Kevin; hij staat dik buitenspel, maar speler Lisse verlengt met het hoofd; even ervoor schoot Pascal ook al over.