Weer een nieuw businessclub lid! Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Weer een nieuwe sponsor voor onze rood-gele businessclub!

 

Ook in 2018 kan Ter Leede weer rekenen op de support van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Graag verwelkomen wij Ab en Christa de Bruijn als businessclublid.

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is eind 2015 geheel vernieuwd en beschikt over een compleet congrescentrum met zestien multifunctionele zalen. De moderne, sfeervolle (vergader)zalen kunnen worden afgestemd op elk evenement. Van een boardroom meeting tot een presentatie voor 550 personen. Daarnaast beschikt het hotel over 3 heerlijke restaurants: het trendy restaurant Nest, het Live Cooking Buffet restaurant en de onlangs vernieuwde OZZO Oriental Restobar.

Wij heten Ab en Christa van harte welkom en kijken uit naar ons B2B-diner/veiling bij hun op locatie, aanstaande vrijdag vanaf 18:00 uur: https://terleede.nl/evenement/b2b-diner-veiling/

www.hotelsassenheim.nl

 


En van deze gelegenheid willen wij tevens gebruik maken om onze betrouwbare vervoerder in het zonnetje te zetten

 

Brouwer Tours

Bent u op zoek naar veilig en comfortabel groepsvervoer? Wij zijn het vertrouwde adres in de regio Duin- en Bollenstreek voor het huren van uw touringcar, bus of minibus. Van Den Haag tot Amsterdam, van Haarlem tot Leiden en Schiphol; ons moderne wagenpark staat voor u klaar. Bovendien zijn wij aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijven (SKTB). En dat betekent extra garanties voor u als passagier op het gebied van veiligheid, comfort van ons materieel, vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid van de chauffeurs, strikte naleving van o.a. de rij- en rusttijdenwet.

Congres- en evenementenvervoer

Door onze ervaring met vele grote en kleine evenementen en congressen weet u zeker dat het vervoer bij Brouwer Tours in goede handen is! Schipholvervoer, diner transfers of een shuttle service, het gehele logistieke proces wordt zo efficiënt mogelijk gecoördineerd door één van onze ervaren projectmanagers. Wij denken graag met u mee om het vervoer voor uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

www.brouwerstours.nl