Welkom op de vernieuwde website van Ter Leede

Welkom op de nieuwe website van Ter Leede !!

Blij en heel trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website.

Sinds Bert Kemner als onvervalste “pionier” met onze website van start ging heeft er zich op het terrein van de ICT een razendsnelle ontwikkeling afgespeeld. En hoewel de oude website misschien nog niet helemaal aan het (technische) einde van zijn levenscyclus was aangekomen, leek het ons toch raadzaam al in een vroeg stadium in te zetten op een aantal gewenste, ingrijpende veranderingen. Zowel in de techniek als in “look and feel” hebben we voor nieuwe, moderne oplossingen gekozen waarvan we hopen dat u ze als verbeteringen ervaart.

Voor de communicatie van een sportvereniging, zowel naar buiten als naar de eigen leden, is de website onmisbaar. Dat verplicht de redactie om er serieus mee om te gaan. De developer van de nieuwe site, Chris Koster, heeft goed geluisterd naar de vele wensen die er bij de redactie-gebruikers waren en die omgezet in een nieuw ontwerp zoals we dat graag wilden terugzien. We zijn Chris zeer erkentelijk voor zijn medewerking: een vakman die weet waar hij over praat, maar bovenal iemand die creatief is in zijn oplossingen. Ook Jeroen van Oosterom heeft, in zijn rol als webmaster en tegelijk ook als klankbord voor Chris, veel tijd en energie in dit project gestoken. Dank mannen!

Vanaf vandaag is onze website in een NIEUWE versie beschikbaar. Een versie waarmee we onze bezoekers zo goed mogelijk willen informeren over het reilen en zeilen bij Ter Leede. We kunnen nu weer met vertrouwen VOORWAARTS. Typisch voor Ter Leede.

Natuurlijk zijn we benieuwd naar wat u er van vindt. Want als (vaste) bezoeker van www.terleede.nl kunt u ons het beste terugkoppelen waar het eventueel nog aan schort. Maar ook felicitaties zullen we dankbaar in ontvangst nemen. Pas dan weten we ook echt dat we het goed hebben gedaan: hoofdredactie@terleede.nl

Namens de webredactie,

// Jaap Wijntjes

 

thHWMX3CVF Bedankt voor de smakelijke appelgebak bij de koffie !!