Wesseling Logistics en Versluis Groep, de nieuwe hoofdsponsors

In de afgelopen week is er namens het bestuur van de Stichting Topvoetbal Ter Leede, Marcel Wesseling, Wilfred van Wattum van Wesseling Logistics en Albert Versluis van de Versluis Groep overeenstemming bereikt over het hoofdsponsorschap voor onze heren selectie!

Eerder was er al een akkoord met Peter de Kok van Freeline Organics over het continueren van de rug sponsoring als Ster sponsor.

Nog meer mooi nieuws komt er van Vincent Quist en Kees Brouwer zij hebben zich met het bedrijf Triple Detachering & Advies verbonden aan Ter Leede als Premium sponsor. Het logo van dit jonge bedrijf zal op de broek worden geplaatst.

Met de wetenschap dat er alleen op de mouw nog een plekje vrij was werd deze laatste kans ook nog gevuld. De komende jaren zal daar de naam schitteren van wederom een nieuwe sponsor, te weten [code]capi. Een bedrijf dat zich via de eigenaren Chris Koster en Rick Ekelschot heeft gespecialiseerd in de detacheringswereld van javascript developers.

Het behoeft geen betoog dat wij de hierboven genoemde sponsors met hun prachtige bedrijven ongelooflijk dankbaar zijn en dat zij ons steunen en helpen bij de ingeslagen weg.

Wij zullen de komende weken onze sponsors de kans geven hun bedrijven aan u voor te stellen. Wij houden u op de hoogte!

Ed Zuidhoek

Voorzitter Stichting Topvoetbal Ter Leede