Wie neemt ons stokje over?

Het huidige bestuur van de SupportersVereniging Rood Geel is na bijna 9 jaar aan vervanging toe. Hoog tijd nu voor een nieuw team met nieuwe mensen en verse ideeen en een nieuw elan,

Er is vanuit het bestuur een nieuw overzicht gemaakt m.b.t. alle evenementen/activiteiten die er spelen binnen de vv Ter Leede. Daar staan ook de “standaardactiviteiten” van de SV in, met als doel de activiteiten door het seizoen heen te spreiden en af te stemmen wie wat organiseert en wanneer, zodat we niet in elkaars vaarwater zitten.

Maar de supportersvereniging moet blijven.

De supportersvereniging met nog steeds een groot aantal leden moet goed zichtbaar en actief blijven binnen de vereniging.

Wat doet/deed de SV tot nu toe?

Het huidige bestuur van de SV organiseerde afgelopen 9 jaar i.o.m. het bestuur van de vv Ter Leede activiteiten als bv:

Spelersverkiezingen, Kerst Inn, Kerstrad loterij, (mede) organiseren van de slotdag, Nieuwjaarsbijeenkomst, Merchandising (mutsen/caps/paraplus/sjaals), Oranjeklaverjassen i.s.m. Oranjevereniging en vrijwilligersavond.

Ook lief en leed en de Ter Leede doelpunten TOTO, horen daar bij, maar daar hebben we al een vrijwilliger voor gevonden.

Maar niets staat in de weg om nieuwe activiteiten en evenementen te ontwikkelen, naast de bestaande activiteiten van de SV die nog steeds in een behoefte voorzien.

Waar gaan gelden naar toe?

Naar alle geledingen: Jeugd/Vrouwen/Heren of aankoop van nuttige materiele zaken die op de verlanglijst staan van de penningmeester.

Sponsoren b.v. ook af en toe muziek, na een derby om de sfeer en de samenhorigheid  te verhogen.

 Hoe verder?

Het huidige bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en 3 leden en dat is o.i. voldoende, om een aantal activiteiten te organiseren i.o.m. het bestuur van de vv Ter Leede. En die moeten dus worden vervangen door nieuw vers enthousiast bloed om de Supportersvereniging Rood Geel voort te zetten in welk nieuw modern jasje dan ook.

Uiteraard is het huidige bestuur beschikbaar voor verdere toelichting, m.b.t. bovengenoemde activiteiten zijn ook draaiboeken aanwezig.

Neem dan contact op via:

Secretaris Jan Udema, supportersvereniging@terleede.nl

Of thomasveuger@terleede.nl