Wij stellen graag onze nieuwe hoofdsponsors aan u voor

Op de borst van ons tenue staat sinds kort twee nieuwe logo’s van onze gezamenlijk hoofdsponsors: Versluis Groep en Wesseling Logistics

 

Wesseling Logistics, onder leiding van Marcel Wesseling en Wilfred van Wattum, hebben samen met Albert Versluis de stap genomen om het hoofdsponsorschap van Ter Leede op zich te nemen.

Wesseling Logistics is een familiebedrijf dat al 115 jaar actief is in distributie en opslag van goederen. Met hun ruim 65 voertuigen, vrachtwagens en bestelbussen, vervoeren zij iedere dag betrouwbaar uw goederen in de Benelux. Met hun ruim 175 werknemers zijn zij een grote werkgever in Sassenheim en omstreken.

Veel werknemers van Wesseling zijn te linken aan Ter Leede, als speler of als vrijwilliger bij de club.

Wij zijn Marcel en Wilfred van Wesseling Logistics dankbaar voor hun steun als hoofdsponsor aan Ter Leede.

 

De Versluis Groep is een bouwmanagementbureau die zich bezighoudt met advies en begeleiding van nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten, met duurzaamheid als drijfveer. Eigenaar Albert Versluis is al jaren betrokken bij de club via zijn zoon die bij ons heeft gespeeld en Albert zelf die een jeugdteam heeft begeleid.

De Versluis Groep is een mensgerichte organisatie die door zuivere processen en communicatie slim werkt.

Bij Albert Versluis staat plezier in het sporten op een hoog aanzien. Blij zijn we dan ook met de ondersteuning die we krijgen van de Versluis Groep als hoofdsponsor.

Namens Ter Leede danken wij de Versluis Groep, voor hun steun aan onze club.