Wij stellen graag ook onze overige tenuesponsors aan u voor

Op de rug: Freeline Organics

Peter de Kok, eigenaar van Freeline Organic Food B.V., handelsnaam Freeline Organics, is al jaren bij Ter Leede als sponsor op het tenue te vinden. Het verheugt ons dan ook, onze samenwerking te kunnen voortzetten en derhalve zal Freeline Organics wederom op ons tenue (achterzijde shirt) te zien zijn.

Freeline Organics is een wereldwijde leverancier van biologische plantaardige olien. Zij garanderen expertise in import en export, productie processen en logistieke oplossingen.

Met een eigen kantoor in de USA is men een grote speler op de Amerikaanse markt en exporteren tevens naar Azië, Zuid-Amerika en Australië.

Peter, namens Ter Leede, bedankt weer voor je steun aan onze club.

 

Op de mouw: [code]capi

Bij [code]capi is kwaliteit de baas. [code]capi is een developer-driven interim agency dat ervaren JavaScript developers koppelt aan projecten die ertoe doen. Met de nieuwste technieken zetten we ambities van start-ups, scale-ups en grote organisaties om in digitale perfectie.

We vinden het mooi om een club als Ter Leede te mogen steunen. De voetbalbazen van de Bollenstreek dragen wij een warm hart toe.

 

Op de broek: Triple Detachering & Advies

Deze nieuwe sponsor houdt zich bezig met het creëren van een mooiere leefomgeving. Triple Detachering & Advies is medio 2020 opgericht door Frans Kenter. Triple is een jong en flexibel detacheringsbureau dat oplossingen op maat biedt voor het ruimtelijk domein. Of het nu gaat om een langlopend project of enkel een adviesrapport: Triple is inhoudelijk partner met een breed netwerk van specialisten. Ze werken vanuit de behoefte, niet vanuit een vaste oplossing.

Bouwen aan een toekomstbestendige relatie is waar Triple voor staat. Zij werken met u samen en delen hun ervaringen uit de praktijk.

Frans, Ter Leede is blij met jullie steun aan onze club via Triple Detachering.