Wij zijn gestart met de Grote Clubactie

Ook dit jaar doet Ter Leede weer mee aan de Grote Clubactie. De opbrengst van de Grote Clubactie gaat volledig naar de jeugd. Deze jaarlijks terugkerende actie is van groot belang voor onze jeugdafdeling; met de opbrengst wordt veel bekostigd. Dit jaar is ons doel voor elk jeugdteam een eigen ballenkar. Nooit meer sjouwen met ballen tijdens de training. Daarnaast zijn nieuwe (trainings)ballen hard nodig en natuurlijk willen wij leuke jeugdactiviteiten organiseren zoals Sinterklaas en de Voetbalvakantieweek.

Koop één of meerdere loten van één van onze jeugdleden! Daarmee steun je dus de club, maar je maakt ook kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van maar liefst 100.000 euro.

Wil jij loten van 3 euro (80% hiervan is voor onze club) per stuk kopen bestel ze bij een jeugdlid of direct hier online. Loten zijn digitaal te koop tot en met 13 november.

Klik hieronder op de link Superlot of Koop Loten, of scan de QR-code voor loten.

TEAMS

Hoe meer loten wij met elkaar verkopen, hoe beter dat is voor Ter Leede. Maar ook voor jou en jouw team. Want er zijn hele mooie prijzen te winnen. Verkoop jij 40 loten of meer? Schrijf je dan in voor de Kids-verkoopwedstrijd zodra je klaar bent met loten verkopen. Hierbij kan je toffe prijzen winnen.

Na jouw inschrijving van de Kids-verkoopwedstrijd ontvang je direct een bevestiging per e-mail met hierin een bon om een cadeautje op te halen bij één van de 150 winkels van Top1Toys. Zie voor meer informatie.

Ook Ter Leede stelt prijzen beschikbaar. De drie teams die het meest verkocht hebben winnen een leuk teamuitje. De eerste prijs word twee keer uitgereikt. Een team uit de JO8 t/m JO11 met de meeste loten en een team uit de elftallen.

1e prijs: Een wedstrijd naar ADO-Den Haag, inclusief lekkers
2e prijs: Bowlen, inclusief lekkers
3e prijs: Zwemmen, inclusief lekkers

Hieronder zie je waar jouw team staat met de verkoop van de aantal loten.

Zorg dat je met jouw team bovenaan komt te staan. Jullie kunnen nog steeds loten verkopen. Mocht je als team een ludieke actie met elkaar op pakken deel dit met ons. Ook hier is een leuke prijs mee te winnen.

VRAGEN

Vragen over de Grote Clubactie kunnen per mail naar bianca.vanharskamp@terleede.nl.