Wijziging Sport & Cultuur regeling gemeente Teylingen

De gemeente Teylingen kende de afgelopen jaren de zogenaamde Sport & Cultuurregeling, waarbij in bepaalde gevallen een bijdrage aan de contributie van leden mogelijk was.
Per 1 juli zijn er voor de deelname aan deze regelingen wat zaken veranderd, vooral voor kinderen tot 18 jaar.
Voor volwassenen (18 jaar of ouder) is alleen de maximum bijdrage verhoogt van € 70,- per jaar naar € 150,- per jaar (seizoen).
De uitvoering van dit deel van de regeling blijft in handen van Welzijn Teylingen.
Meer informatie en een aanmeldformulier vind je op hun website.
Heb je na lezing nog vragen, dan vind je daar ook de contactgegevens van Welzijn Teylingen.

Het regelen van een bijdrage voor kinderen van 4 t/m 17 jaar heeft de gemeente Teylingen in handen gegeven van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. De toetsingscriteria zijn ongewijzigd gebleven en ook hier is het bedrag verhoogd tot maximaal € 225,-
Het bedrag dat hiervan niet aan contributie hoeft te worden besteed kan eventueel worden gebruikt voor kleding of uitrusting. Bij Ter Leede is het dus verstandig bij een aanvraag de contributie te verhogen met de verplichte bijdrage voor het kledingfonds, € 24,- voor kinderen die al minimaal een seizoen lid zijn geweest of € 34,- voor nieuwe jeugdleden.
Hier is de aanvraagprocedure wel drastisch gewijzigd. Dit doet u met behulp van een intermediair. Een intermediair is een tussenpersoon die professioneel betrokken is bij de opvoeding en verzorging van uw kinderen. Bijvoorbeeld een (sport)leraar, buurtsportcoach, schuldhulpverlener, jeugdhulpverlener of het sociaal wijkteam.

De voorwaarden vindt je in dit overzicht met de spelregels.
Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van het fonds
Bellen kan ook met 0174-244940.
Let op:
Je dient de bijdrage aan te vragen voor de start van het seizoen. Eerst zelf betalen en daarna terugvragen bij het fonds is niet toegestaan!