Wisseling van de kledingcommissie

Iedere zaterdag spelen 400 jeugdleden is ons mooie rood-gele tenue. De kledingtas gaat iedere week met een ander jeugdlid mee naar huis.
Alles heel normaal voor iedere speler. Achter deze normale situatie hebben de afgelopen jaren Marjolein Vonk en Mariëlle Elsgeest hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Of er nu een shirt te weinig was, te veel in maat l of weer een naadje los niets was te veel voor beiden om het te lossen. Ook aan het begin van dit seizoen hebben Marjolein en Mariëlle ervoor gezorgd dat de tassen weer compleet zijn en ieder team weer het veld op kan.
De start van het nieuwe seizoen is voor beiden een mooi moment om deze rol over te dragen aan Annemieke de Bruijn ( moeder Job JO-13) en Linda Hoekstra (Moeder Tijs JO-13). Zij gaan vanaf het begin van dit seizoen de coördinatie van de kleding verzorgen.

Het begin van dit seizoen zal plaatsvinden in de oude tenues. Deze tenues kunnen dinsdag 25 augustus van 20.30 tot 21.30 of donderdag 27 augustus van 20.00 tot 21.00 worden opgehaald in de kantine. Voor die teams die voor oefenwedstrijden de tassen al eerder nodig hebben kan contact worden opgenomen met Annemieke of Linda. De contactgegevens staan op de site.

Zodra wij informatie hebben over het moment – vermoedelijk tijdens de winterstop- wanneer de nieuwe shirts worden geleverd zal verdere communicatie worden gedeeld via de site en de coördinators.

Voor nu nogmaals bedankt Marjolein en Mariëlle en veel succes voor Annemieke en Linda.

Met sportieve groet,
Martin Nuninga, namens de Jeugdcommissie