Woensdag 30 December: Aantrekkelijke zaaltoernooien

Woensdag 30 december staan er een aantal aantrekkelijke zaaltoernooien op het programma.

Gerrit van Harskamptoernooi
Woensdagochtend (vanaf 08.30 uur) zullen de F-teams van Ter Leede in Sporthal de Wasbeek het in onderlinge wedstrijden tegen elkaar opnemen en ervaren dat voetballen in de zaal net even anders is dan op het veld.
‘s Middags staat het toernooi voor de F1 teams op het programma. Naast Ter Leede F1, zullen de F1 teams van Quick Boys, Katwijk, Rijnvogels en sv Hillegom aan het toernooi deelnemen. De eerste middagwedstrijd wordt aftrapt om 13.30 uur. Rond de klok van 16.00 uur gaat de finale van de penaltybokaal van start.

VIDB-Zaaltoernooi 2015
Een initiatief van voetbalplatform www.voetbalindebollenstreek.nl, in samenwerking met BroSports en hopelijk een jaarlijks terugkerend evenement.
Het VIDB-zaaltoernooi vindt plaats in de sporthallen op het vernieuwde sportpark Duinwetering in Noordwijk.

De eerste editie wordt georganiseerd voor de D, C en seniorenselectieteams van alle verenigingen aangesloten aan het voetbalplatform. Namens Ter Leede nemen de C1 en A1 deel aan het toernooi.

Ter Leede C1 speelt ‘s morgens (start 10.00 uur) tijdens het toernooi voor de C-junioren.
In de poulefase mag Ter Leede C1 het opnemen tegen FC Lisse, vv Noordwijk, sv Hillegom, Quick Boys en SJC.

Ter Leede A1 speelt ‘s middags in het Senioren toernooi (start 15.00 uur) en mag het in de poulefase gaan opnemen tegen Katwijk, Foreholte en Teylingen.