Zaterdag 3 april eieren zoeken bij Ter Leede door de jongste jeugd

Normaliter is het grootse drukte bij Ter Leede i.v.m. Eastern Open, een groot internationaal toernooi. Dit jaar kon dit helaas niet doorgaan, maar des te leuker om een andere activiteit te introduceren.

We hebben de Ukken, Euro League (t/m6) en de J08 uitgedaagd of zij per team met elkaar 25 eieren bij elkaar konden zoeken. De paashaas had de uitdaging om op een open veld de eieren de verstoppen. In het doel, onder de pionnen, in de dug-out, achter een paal. De kinderen blijken niet alleen goed te kunnen voetballen, maar hebben ook hele goede speurneuzen. Politie houdt deze talenten goed in de gaten de komende jaren, binnen no-time zijn de boeven gepakt.

Omdat ze een goede teamprestatie hadden geleverd, kregen ze namens Ter Leede helemaal een paashaas mee naar huis. Hopelijk heeft het jullie allemaal gesmaakt.

Volgende week gaan we weer lekker voetballen. Heb je een vriend of vriendinnetje die ook een keer mee wil trainen. Neem hem gerust mee. Wil je meer informatie over voetballen bij Ter Leede? Neem contact op met Bianca van Harskamp 06-14478743. Zij kan u meer vertellen over de club en de mogelijkheden.

Groeten,

De activiteitencommissie