Zeer geslaagd B2B Diner

Afgelopen vrijdagavond was het weer zo ver, het Business 2 Business Diner: het jaarlijkse commerciële “hoogtepunt” van de Stichting Topvoetbal Ter Leede. In Partycentre de Oude Tol mochten we onze gasten ontvangen voor deze memorabele avond. Naast het diner, bereid door Henny Philipse en zijn team, vond natuurlijk ook de veiling weer plaats onder leiding van Jaap Meiland en was er een spetterend optreden!

IMG_8828a

Om 18:30 arriveerde de eerste gasten bij het Partycentre en al snel vulde de Tuinzaal zich met goed gestemde mensen en werden herinneringen aan voorgaande edities opgehaald. Onder het genot van een hapje en drankje werden de loten verkocht voor de Altijd Prijs Loterij met als hoofdprijs een voetbalreisje naar Liverpool inclusief vlucht en verblijf! Na het openingswoordje van Peter Scheltus werd iedereen vriendelijk verzocht zijn plekje aan tafel op te zoeken voor het diner.

8917a

Zodra ieder zijn plekje aan tafel had gevonden werd het tussengerecht geserveerd en kon men zich inschrijven voor de grote veiling met 60 gave, vernieuwde en verrassende kavels! Kavels die mede mogelijk worden gemaakt door onze sponsoren en iedereen die Ter Leede een warm hart toedraagt. Nadat het hoofdgerecht was genuttigd kon de veiling dan echt beginnen onder leiding van Jaap Meiland. Het was weer een spektakel om te zien dat alle (potentiële) kopers zo veel over hebben voor hun club en dat de kavels zo gewaardeerd worden door iedereen. Uiteindelijk hebben we dan ook een bijzonder mooie opbrengst opgehaald van €68.000!!

Hoe gefocust men was tijdens de veiling, zo ontspannen was de sfeer zodra de laatste hamerslag van Jaap Meiland had geklonken. Iedereen kon weer achterover leunen of juist besluiten nog een dansje te wagen, want: Dries Roelvink was binnen. Waar de een de heupen losgooide op de muziek van Dries nam de ander plaats rondom de bar om nog even na te praten en de avond te aanschouwen.

9058a

Aan het einde van de avond stonden er diverse auto’s klaar om iedereen veiling naar huis te brengen en keken we allemaal terug op een zeer geslaagd event. Zodra de foto’s binnen zijn komen we uiteraard bij u terug om deze avond ook in beeld terug te kunnen zien.

Stichting Topvoetbal Ter Leede