Zestiende B2B veiling en dinnershow een enorm succes!

Met een recordopbrengst van bijna € 103.000 euro kunnen we stellen dat de 16e editie een enorm succes was.

Met een ouderwets aantal deelnemers werden 13 tafels van gemiddeld 9 personen gevuld. In een zeer gezellige en ontspannen sfeer werd er in en door Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden een heerlijk 3-gangendiner geserveerd. Op elke tafel waren er ballonnen ten behoeve van de jeugd en voordat alles goed en wel was begonnen waren alle lijntjes van de ballonnen doorgeknipt. Wat betekende dat er € 3250,- voor de jeugd is opgehaald.

Nadat er was gegeten werden de beentje even gestrekt in een andere zaal en werden de gasten verrast door de Familie De Bruyn. Een act van drie muzikanten die werkelijk alle aangevraagde liedjes konden spelen. De dansvloer was snel vol wat betekende dat een ieder het naar zijn zin had.

Daarna werden 65 kavels onder de bezielende leiding van veilingmeester Sjaak Verkade snel en vakkundig aan de man gebracht.

Namens het bestuur wil ik alle tafelsponsors/gasten en de kavelschenkers bedanken voor hun ondersteuning op deze mooie onvergetelijke avond. Verder wil via deze weg nog een keer de leden van CZ/veilingcommissie bedanken; Marcel Molenkamp, Jeroen Zuidhoek, Jeroen van Oosterom en met name Frank en Nick Murauer. Maar ik wil ook zeker niet de veilingdames en onze omroepster Olga vergeten. Ook bedanken wij Gaaf Bureau voor de vormgeving en realisatie van alle uitingen en drukwerk, Moolenaar Flower Bulbs & Seeds voor al het drukwerk, Wim Wobbes voor de foto’s, Montfleury Selection voor alle bloemen en BoonDesigns voor het gratis bezorgen van alle ballonnen.

De winnaars van een Altijd Prijs lot kunnen zich melden bij de betreffende leden van CZ: Uitslag Altijd Prijs 2023