Doe mee: Zweten & Eten

Teamuitje? – Zweten & Eten 23 juni

Het seizoen afsluiten met je team genoten bij Zweten & Eten! Ga jij samen met je teamgenoten voor een sportieve uitdaging met de Run – Bike – Run wedstrijd of kiezen jullie voor het Foodtruck festival, of beide?? Er is Live muziek, gezelligheid en Fun. Met vorige jaar 1500 bezoekers verwacht de organisatie dit jaar naar de 2.000 te gaan. Dit wordt georganiseerd voor het Goede Doel om sporten voor iedereen mogelijk te maken, dus ook voor gezinnen die het financieel niet kunnen betalen! Zweten & Eten heeft maar één doel; een dag voor iedereen! Een Run-Bike-Run in combinatie met een Foodtruckfestival waarbij kinderen rijkelijk worden vermaakt. Toegang is gratis en alle opbrengsten gaan naar het Jeugd Sport en Cultuur fonds.

Zweten

Deze derde editie van Zweten en Eten vindt dit jaar plaats op het terrein van de Keukenhof. Op zondag 23 juni om 13.00 uur is de start met de Run –Bike –Run wedstrijd waarin teams of individuele sporters diverse afstanden kunnen afleggen. Het kinderplein is ook vanaf 13:00 geopend. Hier worden kinderen vermaakt met onder andere spelletjes, springkussens en een stoepkrijtwedstrijd. Als laatste activiteit wordt de BroSports Kidsrun georganiseerd, waar meer dan 100 kinderen zoveel mogelijk rondjes af leggen. Maar na het sporten krijg je honger…

& Eten

Foodtrucks zijn dan ook volop aanwezig waarbij bezoekers kunnen genieten van overheerlijke culinaire gerechten. Gedurende het gehele event is er Live Muziek in combinatie met een DJ. Gezelligheid staat voorop waarin iedereen zich kan vermaken. Uiteindelijk gaat het erom dat de samenleving een leuke dag heeft en dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald.

Goede doel

De opbrengsten van het evenement gaan in zijn geheel naar het Jeugdfonds Sport en Cultuur van Lisse. Het fonds maakt het mogelijk dat kinderen van ouders die het niet breed hebben toch kunnen sporten, hun zwemdiploma kunnen halen of mee kunnen doen aan culturele activiteiten. Kortom, een evenement in Lisse waarin het geld dat wordt opgehaald ook in Lisse wordt besteed.

Schrijf nu in!

Inschrijven voor de Run-Bike-Run, de @Brosports KidsRun of de stoepkrijtwedstrijd kan via http://www.zweteneneten.nl

 

Facebook

Teamuitje? 23 juni @zweteneneten

Daag je teamgenoten uit en doe mee met de Run-Bike-Run wedstrijd en geniet vervolgens heerlijk op het Food Truck Festival. Vorig jaar met 1.500 bezoekers was het een groot succes! Inschrijven kan op www.zweteneneten.nl/kopie-van-inschrijven. Met jou deelname maak jij het mogelijk dat iedereen kan sporten. @Jeugdfonds Sport & Cultuur.

–          Run – Bike – Run wedstrijd

–          Foodtruckfestival

–          @brosports Kidsrun

Jij komt toch ook?