Anouk van der Geer versterkt Vrouwenselectie Ter Leede

De Vrouwenselectie bulkt van het jonge voetbaltalent en het maakt ons trots dat jong talent uit de directe omgeving van Sassenheim de weg naar Ter Leede blijft vinden. In een stabiele selectie met daarin meiden die een aantal jaar geleden in hetzelfde vaarwater zaten en zich onder uitstekende voorwaarden konden ontwikkelen naar het landelijke niveau (Topklasse & 1e klasse) waarop de vrouwenselectie actief is, heten wij daarom de 18-jarige uit Voorhout afkomstige Anouk van der Geer van harte welkom in de vrouwenselectie van Ter Leede. De afgelopen periode hebben wij Anouk leren kennen als een hele leergierige speelster die beschikt over een geweldige drive en uitstekende voetbalskills.

Wij wensen Anouk heel veel plezier en succes het komende voetbalseizoen. En zoals jullie gewend zijn, stelt Anouk zich graag aan jullie voor.

– Technische commissie Ter Leede Vrouwen –Hoe oud ben je en hoe ziet je dagelijks leven eruit?

Ik ben 18 jaar oud. Ik studeer Sportkunde aan de Hogeschool Inholland in Haarlem.
Sinds een paar jaar geef ik voetbaltraining bij Foreholte. Komend seizoen wil ik mijn Pupillentrainer diploma halen.

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond?
Sinds jongs af aan speel ik bij VV Foreholte. Ik ben begonnen in een jongensteam. In de D ben ik bij de meisjes gaan voetballen.
Uiteindelijk ben ik doorgestroomd naar een damesteam. Dit seizoen was mijn eerste jaar bij de senioren in vrouwen 1.

Wat voor type speelster ben je?
Ik ben een erg fanatieke speelster en speel het liefst op het middenveld.
Ik ben meer een verdedigend ingestelde middenvelder.

Hoe ben je bij Ter Leede terecht gekomen?
Bij Foreholte heb ik altijd een hele leuke tijd gehad, maar ik wil graag nog meer leren en nog beter worden.
Ik hoop bij Ter Leede nog veel stappen te kunnen maken.

Wat verwacht je van het komende voetbalseizoen?
Ik verwacht een erg leuk seizoen komend jaar waarin ik enorm veel ga leren.
Ik heb er heel erg veel zin in en kijk nu al uit om wedstrijden te mogen gaan spelen!

Anouk van der Geer

Tags: