Averil van Veen sluit aan bij Ter Leede Vrouwen

Haar wens was een grotere uitdaging en daarvoor kan je geen betere plek vinden als bij de vrouwenselectie van Ter Leede! Komend seizoen maakt keepster Averil van Veen de overstap van DSVP naar Ter Leede. Gebruikmakend van het netwerk van onze nieuwe keeperstrainer Mo El Amraoui kwamen wij in contact met Averil. Haar ambitie in groei, ontwikkeling en uitdaging past precies bij onze visie wat jonge talenten betreft. Wij zijn daarom blij dat Averil het komende seizoen deel uit maakt van de vrouwenselectie.

Averil van harte welkom bij de vrouwenselectie en wij wensen je enorm veel plezier en ontwikkeling toe!

– Technische commissie Ter Leede Vrouwen –


Averil stelt zich graag aan jullie voor:

Hoe oud ben je en hoe ziet je dagelijks leven eruit?
Ik ben Averil van Veen en ik ben 18 jaar oud.

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond?
Ik begon al vroeg met voetballen, ik was 6 jaar toen ik begon bij RKDEO, een club bij mij in het dorp. Daar heb ik tot de E gevoetbald tussen de jongens. Daarna heb ik de keuze gemaakt om naar DSVP te gaan, daar ben ik begonnen met keepen sinds de D en dat beviel me wel en nooit meer gestopt. Nu wordt het tijd om een leuke uitdaging aan te gaan en dat wordt bij mijn nieuwe club Ter Leede.

Wat voor type speelster ben je?
Ik ben een keepster.

Hoe ben je bij Ter Leede terecht gekomen?
Ik ben bij Ter Leede gekomen door mijn keeperstrainer Mo. Ik wilde graag een grotere uitdaging en toe zei Mo “ik heb misschien wel wat voor jou”. Ik ben bij Ter Leede mee gaan trainen en nu sta ik hier.

Wat verwacht je van het komende voetbalseizoen?
Ik verwacht een hoog niveau voetbal, goede meiden die graag willen en natuurlijk gezelligheid!

Tags: