Belangrijke overwinning VR2 tegen Sporting’70 VR1

De dames van VR2 boekten dit weekeinde een belangrijke overwinning op Sporting ’70 VR1

Door een krachtige start begint Ter Leede gelijk met veel kansen en staat het na 8 minuten al 2-0, beide goals netjes afgewerkt door Romy. In de 17e min kwam Sporting er goed uit maar door een prachtige redding van keeper Bo blijft de stand op 2-0. In de loop van de tweede helft komt Sporting meer in hun spel en kan het weerstand bieden. Het gaat gelijk op en beide teams krijgen meer kansen.

Stand bij rust 2-0

Sporting begint goed en opent de tweede helft met een kans. Na 4 minuten komen ze er goed uit en staat het 2-1. Na continue aanvallen van zowel Ter Leede als Sporting lijkt het Ter Leede die de voorsprong gaat vergrootten maar helaas komt een mooie lob, van wederom Romy, helaas tegen de lat. Waarna Sporting countert en bijna de 2-2 maakt. Sporting en Ter Leede gaan er allebei hard in. In de 83e min gaat Iris er aan de linkerkant voorbij en houdt het overzicht, Lotte staat helemaal vrij en schiet de bal er rustig in, 3-1. Even later houdt de keeper Soraya vast (na een goeie bal van Hanne) aan de rechterkant terwijl ze er al voorbij is, de scheidsrechter fluit en het is een penalty. Romy maakt zo haar 3e doelpunt in de 87e min. Sporting zette nog even aan en heeft een paar kansen gehad, maar het was niet genoeg. Eindstand 4-1

Tags:, , , , ,