Ben je 4 jaar of ouder kom voetballen bij Ter Leede

Lid worden bij vv Ter Leede kan al vanaf 4 jaar. Het is helemaal vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. De jongste kinderen starten dan in de Ukken. Op zaterdagmorgen om 9.30 uur kan je zonder aan te melden naar het voetbalveld komen en meevoetballen. De trainers wachten de kinderen – vanwege Corona- op bij de ingang van ons sportcomplex.

De kinderen vanaf 6- en 7-jaar gaan spelen in de EUROLeague.  Voor de EUROLEague geldt dat het eerste half jaar op de club wordt getraind en gespeeld. Vanaf de winterstop worden er wedstrijdjes gespeeld met omliggende verenigingen.

Voorlopig – tot medio juni– blijft de Euroleague trainen op de zaterdag ochtend van 0930 – 1030 en doordeweeks wordt op woensdag middag getraind van 15-16uur onder begeleiding van Play2Improve.

Als uw zoon of dochter een keer het voetballen wil ontdekken en wil meetrainen dan zijn ze van harte welkom op een van de genoemde tijdstippen of stuur een bericht naar jeugdcommissie@terleede.nl.

Als uw zoon of dochter na een aantal keren trainen het leuk vindt dan kunnen ze lid worden via invullen van het aanmeldingsformulier.

Met sportieve groet

Jeugdcommissie