Bericht van de voorzitter

Beste Ter Leede vrienden.

Even leek het erop dat onze kantine ook vanaf 1 juni weer open zou mogen. We zijn immers een horecagelegenheid en we moeten voldoen aan alle eisen en voorwaarden die algemeen gelden voor horecagelegenheden. Toen Rutte afgelopen dinsdag aankondigde dat de horeca weer open mocht vanaf 1 juni, om 12.00 uur ’s Middags ging ik er van uit dat de kantine daar ook bij hoorde. Ik was in mijn hoofd al bezig met het creëren van allerlei looplijnen in de kantine en op het terras, met een reserveringssysteem etc. Ook was ik al aan het nadenken over het huren van extra tafels en stoelen om het terras zo groot mogelijk te maken. We hebben volgens mij, met alle velden, het grootste terras van Nederland. Helaas was de vreugde van korte duur. De horeca mag open op 1 juni, maar de sportkantines pas vanaf 1 september. Ik probeer er alles aan te doen om eerder open te mogen, maar ik denk niet dat ik, met het huidige standpunt van het kabinet, iets positiefs kan bereiken.

Een deel van onze kantinevoorraad gaat 1 september niet halen. De houdbaarheidsdatum komt nu steeds dichterbij en we hebben besloten om een uitverkoop te organiseren voor een deel van de voorraad. We bieden alles te koop aan voor aantrekkelijke prijzen, zowel voor de klant als voor de club. Op de website wordt dat nader aangegeven. Help ons a.u.b. van onze voorraad af!

Vorige week hebben we vier grote acties naar buiten gebracht. Ik heb begrepen van de betrokkenen dat de actie wel lopen maar nog niet helemaal naar verwachting. Iedereen heeft nog volop de mogelijkheid om mee te doen. Goed voor de club en goed voor jullie.

MOVING FORWARD

Dat is onze moderne vertaling van het aloude “VOORWAARTS TER LEEDE” en het motto op de vrijetijdskleding die we aanbieden via Company2Wear. Kijk voor de volledige kledinglijn op https://www.company2wear.nl/terleede/ Het ziet er erg mooi uit en je steunt de club hiermee! Ik ben al in het gelukkige bezit van de eerste levering en ik ben er blij mee:


Ter Leede Sweater en Polo (ook in wit).

We hebben nog meer acties.

Kijk er eens naar en DOE MEE!

Op 19 juni organiseren enkele enthousiaste jonge leden DE DIGITALE GROTE TER LEEDE QUIZ! Meer nieuws volgt snel, maar hou de datum alvast vrij.

Dit was het weer voor deze week. Een goede week en heel veel plezier met trainen. Blijf gezond, doe voorzichtig, hou afstand! Dan zien we elkaar snel weer in de kantine.

Kees de Lange, voorzitter.