Coronamaatregelen zaterdag 12 februari

Het lijkt de goede kant op te gaan met de corona maatregelen in Nederland. De geruchten dat de maatregelen zeer binnenkort versoepeld gaan worden, worden steeds hardnekkiger. We volgen daarmee een aantal ons omliggende landen. Laten we hopen dat we heel binnenkort weer op een (bijna) normale manier de zaterdag kunnen doorbrengen op en rond de velden en in de kantine. Ik kijk daar in ieder geval enorm naar uit.

Toch hebben we aankomende zaterdag te maken met de nu nog geldende maatregelen. Maar omdat het de afgelopen zaterdagen echt goed gegaan is in de kantine en (bijna) iedereen zich goed aan de vervelende maatregelen hield, gaan we ook iets versoepelen. In afwijking van de maatregelen van de afgelopen zaterdagen gaan we de kantine langer openhouden. We bekijken zaterdag hoe het gaat en als iedereen zich voldoende goed aan de maatregelen blijft houden gaan we omstreeks 19.00 uur dicht. Het bestuurslid die sluitingsdienst heeft zal dat bekijken. We hebben dus met z’n allen het nu zelf in de hand tot hoe laat we openblijven.

Volgende week hoop ik een leuker stukje te kunnen schrijven, eerlijk gezegd word ik na bijna twee jaar het schrijven van stukjes waarin we aangeven wat er allemaal niet kan behoorlijk zat!

Laten we er zaterdag met z’n allen zaterdag een sportieve en leuke dag van maken, even volhouden nog!

Namens het bestuur,

Kees de Lange, voorzitter.