Dames 3 toernooi Nijkerk

Zaterdag 4 juni hadden de meiden van dames 3 een toernooi bij Sparta Nijkerk. De dag begon met een heerlijk voetbaltemperatuurtje. De eerste wedstrijd ging dames 3 gemakkelijk af en werd gewonnen (2-1). Dames 3 was zonder keeper en met maar 11 speelsters afgereisd naar Sparta Nijkerk. Dit betekende dat de keepster iedere wedstrijd gewisseld moest worden. Hier moesten de dames even aan wennen, wat ervoor zorgde dat de 2e wedstrijd eindigde in een gelijk spel (0-0).

Inmiddels begon de mist weg te trekken en kwam de zon tevoorschijn. Vol goede moed begon dames 3 aan de 3e wedstrijd. De temperatuur was weer wat opgelopen, ondanks de druppels zweet die tevoorschijn kwamen na een sprintje, zette het hele team zich volledig in. Ook hier pakten ze weer 3 punten (2-0). Als dames 3 de 4e wedstrijd zou winnen, zouden ze 1e van de poule worden. Het hele team zette zich weer volledig in, waarna ook hier de 3 punten gepakt werden (2-1) en ze eerste in de poule werden.

De halve finale moest tegen het 2e team uit de andere poule gespeeld worden. Dit was een jong team uit Luxemburg met snelle speelsters, dit leek een lastige pot te worden, maar door wederom inzet van het hele team won dames 3 ook deze wedstrijd (2-0). De finale werd gespeeld tegen de winnaar van de andere halve finale. Tegen dit team had dames 3 hun 4e wedstrijd uit de poule gespeeld. Dames 3 wist dat dit een spannende wedstrijd zou worden, tegen een goede tegenstander. Ondanks de temperatuur die inmiddels opgelopen was naar 28 graden, zette dames 3 zich voor de laatste keer volledig in en hebben ze de finale met een 1-0 winst afgesloten! Van de 10 vrouwen teams die meededen zijn de meiden van dames 3 met de Sparta Nijkerk leeuwinnen cup naar huis gegaan!!

Er is door het hele team hard gebikkeld met als resultaat een 1e plek!!