Danny Voskuil: nieuwe assistent hoofdtrainer

De nieuwe assistent hoofdtrainer van Ter Leede 1 heet Danny Voskuil.

Onderstaand zijn (sportieve) portret.

Ik ben woonachtig in Scheveningen met mijn vrouw en 2 dochters. Ik werk in Leiden bij woningbouwvereniging “De sleutels” met als functie opzichter planmatig onderhoud.

Als speler heb ik alle hoogste jeugdteams van Svv Scheveningen doorlopen. Daarna heb ik in het eerste zaterdagteam gespeeld waarvan ik op mijn 36ste afscheid heb genomen (op het hoogste amateur niveau).

Alleen in het seizoen 2005/2006 heb ik voor een andere club dan Svv Scheveningen gespeeld. Bij Ter Leede beleefde ik een geweldig seizoen met o.a. Carlo van Zelst , Mark Jansen, Thomas Waasdorp en Remco Torken. En er misschien wel de mooiste wedstrijd van mijn carrière gespeelt tegen FC Groningen voor de Amstel Cup. Deze wedstrijd verloren we in de laatste minuut met 0 – 1. Ik heb toen gekozen om aan het einde van het seizoen weg te gaan omdat de club waar ik veel aan te danken had degradeerde uit de Hoofdklasse .

Nadat ik was gestopt, heb ik bewust wat afstand genomen van het voetbal om 3 jaar later te beginnen aan mijn trainersloopbaan. Ik ben begonnen met het trainen van de jeugd van Scheveningen waarna ik ben overgestapt naar voetbalclub Duindorp sv. Daar ben ik gestart als voetbaltechnische manager met het opbouwen van een nieuwe selectie en heb daar ook de doorstroming van jeugdspelers bevorderd.

Naast voetbaltechnisch manager ben ik gelijk ook trainer geworden van het tweede team en 2 jaar later ben ik hoofdtrainer van Duindorp sv geworden.

Dat ik nu de nieuwe assistent mag worden van hoofdtrainer Stefan Roodakkers is voor mij een geweldige stap in mijn trainersloopbaan. Ik heb in dat jaar als Ter Leede-speler geweldige herinneringen overgehouden. Dat ik nu als trainer bij Ter Leede aan de slag kan gaan is voor mij dan ook een voorrecht. Als speler eiste ik veel van mezelf  en het  team, als trainer is dat niet anders.

Ik ben een echte teamspeler, die door hard te werken en natuurlijk ook door veel plezier te hebben in wat je doet, ervoor zorgt dat je samen alles kunt bereiken.

 

Met de sportieve groeten,

Danny Voskuil