Dionne Lubbers komend seizoen bij Ter Leede Vrouwen

Een jonge talentvolle speelster, een speelster met een vrolijke glimlach op haar gezicht, technische vaardigheid dik op orde en met haar snelheid heeft ze een gevaarlijk wapen in huis… Zo hebben wij Dionne de afgelopen weken leren kennen. Een speelster die altijd op zoek is naar verbetering in haar spel. Wij zijn daarom verheugd dat Dionne het komende seizoen deel uit maakt van de vrouwenselectie en met ons het avontuur aangaat om die verbetering in haar spel nog verder te gaan realiseren. Dionne komt over van SV Overbos uit Hoofddorp.

Dionne, van harte welkom bij de vrouwenselectie en wij wensen je enorm veel plezier en ontwikkeling toe!

– Technische commissie Ter Leede Vrouwen –


Dionne stelt zich graag aan jullie voor:

Hoe oud ben je en hoe ziet je dagelijks leven eruit?
Ik ben 18 jaar en ik zit op CIOS Haarlem in het 2e jaar.

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond?
Ik ben op mijn 6e begonnen met voetballen bij SV Overbos, heb eerst in een gemixt team gespeeld en toen ben ik overgestapt naar de meiden.

Wat voor type speelster ben je?
Ik ben al sinds kleins af aan een echte verdedigster, ik vind het nu erg leuk om op de rechtsback positie te spelen. Ik kom graag op als opkomende back.

Wat verwacht je van het komende voetbalseizoen?
Ik verwacht een leuke tijd te hebben bij Ter Leede en ik hoop dat ik veel minuten kan maken!
Ik heb er super veel zin in en kijk uit naar volgend seizoen!

Tags: