Drie basis spelers verlengen bij Ter Leede

Drie belangrijke basisspelers van het eerste elftal van Ter Leede zijn volgend seizoen ook weer te bewonderen. Ben van der Lans, Toon Zwetsloot en Marc de Kruijs hebben ook voor het komende seizoen aangegeven voor Ter Leede uit te komen.

Ben kwam twee seizoen geleden over van Kagia uit de 3e klasse en waar hij vorig seizoen nog wisselend in de basis stond heeft hij zich inmiddels dusdanig ontwikkeld dat hij dit seizoen vast in de basis staat.

Toon werd afgelopen seizoen met de A1 kampioen in de Hoofdklasse en dwong daarmee niet alleen een promotie naar de 4e Divisie af voor de A1 maar voor hemzelf ook een promotie naar het eerste van Ter Leede.

Mark had vorig jaar na een paar succesvolle invalbeurten vanuit de A1 dit seizoen een lastige start maar heeft zich inmiddels succesvol teruggevochten in de basis.

Onder aanvoering van hoofdtrainer Henk Wisman verwachten wij dat zij zich nog verder zullen ontwikkelen en daarom verheugen wij ons er op om ze volgend seizoen ook weer in het roodgele shirt van Ter Leede te bewonderen.

de commissie Voetbal Technische Zaken