E-sporter van Ter Leede en Doelpuntentoto!

Tijdens de vrijwilligersavond in november werd de jeugdafdeling verblijd met een substantiële bijdrage van onze supportersvereniging Rood Geel uit de opbrengst van de  Doelpuntentoto.
Besloten werd om dit bedrag te besteden aan een verenigingsbreed opgezet voetbal-game toernooi.

Er hadden zich 25 teams opgegeven van JO9 spelers tot spelers uit Ter Leede 1 en hoe cool is het om als JO9 spelertje te winnen van een heren 1 speler?
Voor het eerst dit jaar is het FIFA 18 toernooi iets anders opgezet dan in de voorgaande jaren en moesten de deelnemers ook hun kunnen tonen op ons hoofdveld. Hiervoor gingen de deelnemers tussen het gamen door naar buiten om daar drie FIFA-skills uit te voeren.
De winnaars van dit onderdeel werden de jongens uit de JO15-1 Cornè Pronk en Timo Heemskerk.

Binnen waren 4 schermen neergezet waar men in toernooivorm tegen elkaar ging strijden om E-sporter van Ter Leede te worden.
Uiteindelijk waren Dennis Sokolan en Rick van der Boon, beiden uit de JO19 selectie, de winnaars van het FIFA 2018 toernooi.
Zij ontvangen een uitnodiging om deel te nemen aan de grote landelijke FIFA toernooien.

Ter Leede wenst de winnaars veel succes bij het landelijk toernooi en we bedanken onze supportersvereniging en de deelnemers aan de doelpuntentoto dat zij dit toernooi financieel mogelijk hebben gemaakt!

Hieronder nog een impressie van het buitengebeuren en een foto van de winnaars.