Easter Open “West” 26 en 27 maart 2016

Een belangrijk speerpunt voor de jeugdopleiding van Ter Leede (zo is mede vanuit het verenigingsonderzoek gebleken) is de aandacht voor de recreatieve tak van onze jeugdopleiding. Via allerlei initiatieven hebben we voor onze pupillen het komende seizoen een mooi aanbod, echter voor de junioren van onze jeugdopleiding waren wij op zoek naar een mooie uitdaging.
En die uitdaging hebben we gevonden.

In samenwerking met Tiny van Gemert Sports (de organisatie achter het Easter Open toernooi) organiseert Ter Leede het komende seizoen het Easter Open “West” met als doel de volgende leeftijdscategorieen en een minimale deelname.
Jongens onder 17: 16 teams
Jongens onder 15: 16 teams
Meisjes onder 18: 8 teams

Als Ter Leede zijnde zullen wij zowel bij Jongens onder 17 (B-junioren) als Jongens onder 15 (C-junioren) met 1 selectieteam per leeftijdsgroepering (B-selectie & C-selectie) deelnemen en met 2 recreatieve teams per leeftijdsgroepering (B3, B4, C3 en C4). Voor het Meisjes onder 18 toernooi nemen wij deel met ons MB1 team.

Organiseren en deelnemen aan een toernooi als het Easter Open “West” voorziet in onze ogen heel erg aan de wensen voor onze junioren. Wij hopen daarom ook dat naast de vele nationale tegenstanders er ook een hoop “buitenlandse” teams komen deelnemen. Vanuit de gesprekken met Tiny van Gemert is gebleken dat de vraag naar een toernooi in het westen van het land tijdens het paasweekend een veel gestelde vraag is vanuit zijn buitenlandse touroperators.

Het Easter Open “West” gaat zich kenmerken dat het niet alleen voor de prestatieve teams leuk is om deel te nemen, maar dat ook de recreatieve teams meer dan welkom zijn en zich prima op hun plek gaan voelen.

Wij kijken als vereniging uit naar een prettige samenwerking met TVG Sports en hopen een toernooi te organiseren wat een begrip zal gaan worden, maar willen benadrukken dat voor ons als vereniging en de gestelde doelstellingen binnen de jeugdopleiding het Easter Open “West” een insteek krijgt voor de prestatieve maar zeker ook voor de recreatieve tak.

Uiteraard blijven onze F, E en D-selectieteams gewoon deelnemen aan het Easter Open toernooi in het zuiden van het land zoals wij dat de afgelopen 9 jaar gewend zijn geweest. Deze traditie gaan wij zeker niet doorbreken.
Meer informatie over het Easter Open West 2016
-Meer informatie volgt na de zomer –

Jeugdcommisie V.V. Ter Leede