Edwin Tukker Transport is nieuwe bordsponsor!

Mijn naam is Edwin Tukker en sinds februari 2019 ben ik de trotse eigenaar van Edwin Tukker Transport. Afkomstig uit een echte transport familie heb ik de afgelopen 20 jaar voor vele bedrijven in het transport mogen werken en al jaren kriebelde het “om voor mezelf” te beginnen. Ruim anderhalf jaar geleden was het zover en ben ik aan de slag gegaan met een eigen auto. Ik werk voor verschillende bedrijven en ik heb nu de flexibiliteit om zelf de opdrachten uit te kiezen. Ik rijd door binnen- en buitenland om alle soorten goederen op plaats van bestemming te krijgen. Op dit moment rijd ik voor Wesseling Logistics door de Benelux.

Ik draag Ter Leede al jaren een warm hart toe. Zelf heb ik als ventje rondgerend op het voetbalveld, uiteindelijk bleken de voetbal genen van mijn vader Nol meer terecht gekomen bij mijn zus Mariska Blankespoor.
Je vindt mij de laatste jaren meer langs de lijn bij het 1e elftal of bij mijn neefje Quincy en natuurlijk voor de 3e helft in de kantine.

De voorgaande jaren is het bedrijf van mijn vader bij diverse elftallen shirtsponsor geweest en zijn zij ook vele jaren bordsponsor geweest. En nu kan ik ook een klein steentje bijdragen aan de club.
Helemaal in deze onzekere tijden.

Blijf gezond en houd een beetje rekening met elkaar.

Namens Ter Leede, Edwin en Cocky bedankt voor dit gebaar en ondersteuning, het bord hangt goed zichtbaar achter het doel aan Ter Leede zijde. Succes op de weg!