EERSTE PUNTEN VOOR VROUWEN 2!

Ter Leede VR2 – Barendrecht VR1 eindstand 5-3

Na het vertrek van een groot aantal selectie speelsters na afloop van vorig seizoen  zijn wij gestart met een sterk verjongde groep. Met name het nieuwe, sterk verjongde Vrouwen 2 heeft hiervan de gevolgen gemerkt. Het team is de eerste wedstrijden van deze competitie geconfronteerd met veel tegenslagen, blessures en tekort aan speelsters. Hierdoor bleven resultaten toe nu toe uit. Afgelopen zaterdag werd de nummer 2 uit de hoofdklasse Barendrecht ontvangen. Dat team was aangevuld met een aantal speelsters die deel uitmaken van de selectie van Excelsior. Om meer balans in ons team te krijgen, waren een aantal wijzigingen in het team doorgevoerd. Dit wierp in de wedstrijd de vruchten af. Vanaf de eerste minuut was Ter Leede de bovenliggende partij en opnieuw een tegenslag, een prachtig onhoudbaar doelpunt van Barendrecht, kon het elftal niet uit het veld slaan. Via snel gevarieerd spel kon de achterstand nog voor de rust worden weggewerkt. In de tweede helft werd het karwei vakkundig afgemaakt waarbij ook de noodzakelijke wissel speelsters hun aandeel hadden, resulterend in een 5-3 overwinning.

Een klinkend resultaat voor alle speelsters en begeleiding! Natuurlijk we zijn er nog lang niet, maar dit resultaat nemen we mee naar de komende wedstrijden! Voorwaarts Ter Leede Vrouwen