Eva Horst sluit aan bij de vrouwenselectie van Ter Leede

De ambitie om naast studeren in Leiden ook op een uitdagend landelijk niveau in de regio Leiden te kunnen blijven voetballen….. 1 + 1 is daarin 2 en zo legde Eva Horst enige tijd geleden contact met Ter Leede.
Vanaf de eerste training was het direct aan tussen Ter Leede en Eva. Het gemak waarop Eva haar voeten liet spreken tijdens de trainingen en onderlinge oefenwedstrijden, zo gemakkelijk nam de vrouwenselectie Eva op in de groep alsof ze al seizoenen lang in het Rood-Geel speelde…

Wij zijn enorm trots dat Eva naast haar studie in Leiden, hoge ogen gaat gooien in de vrouwenselectie van Ter Leede!

Eva, welkom in het rood-geel van Ter Leede, wij wensen je enorm veel plezier en uitdaging toe!

– Technische commissie Ter Leede Vrouwen –


Hoe oud ben je en hoe ziet je dagelijks leven eruit?
Ik ben 19 jaar en studeer sinds dit jaar fiscaal recht in leiden. Verder werk ik in de weekenden en de vakanties als zeilinstructeur in Vinkeveen. Ook ben ik afgelopen jaar verhuisd vanuit Amstelveen naar Leiden.

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond?
Toen ik acht was ben ik begonnen met voetballen bij Roda23 in Amstelveen, hier heb ik zo’n 9 jaar gevoetbald. Daarna heb ik een jaar bij Wartburgia gespeeld.

Wat voor type speelster ben je?
Het liefst speel ik als middenvelder en help ik het spel op te bouwen en te verdelen. Daarnaast ga ik het liefst mee in de aanval en waag ik graag een schot op doel.

Hoe ben je bij Ter Leede terecht gekomen?
Ik hoorde bij Wartburgia al positieve verhalen over Ter Leede. Omdat ik naar Leiden ben verhuisd en nog steeds graag wilde blijven voetballen ben ik bij Ter Leede gekomen.

Wat verwacht je van het komende voetbalseizoen?
Ik verwacht een supermooi seizoen met goede wedstrijden waarin we zeker veel gaan winnen met deze gezellige groep! Ook zie ik ernaar uit iedereen beter te leren kennen en hard te trainen voor het beste resultaat!

Wil je verder nog iets kwijt?
Ik heb er onwijs veel zin in om volgend seizoen wedstrijden te gaan spelen en mezelf te ontwikkelen!

Eva Horst

 

Tags: