Goed bekerweekend Ter Leede jeugd

Teamfoto Ter Leede Jo8-4 met Matthijs, Daimy, Sabrine, Thom, Joe, Sven, Floris, en Ries.

Verschillende jeugdteams van Ter Leede waren dit weekend nog actief in de beker.  Van alle teams had Ter Leede JO17-1 wel de zwaarste opdracht. Zij kregen bezoek van de koploper van de 3e divisie JO17, Alexandria’66 JO17-1. De manschappen van trainer Job de Ridder zorgde voor een stunt door de penaltyreeks met 8-7 te winnen en bekeren dus verder. Ook Ter Leede JO19-2 wist maar liefst acht keer te scoren in hun bekerwedstrijd tegen Altior JO19-1 uit Langeraar. In de rust was het nog 1-1 maar een goede tweede helft maakte het verschil. De wedstrijd eindigde in 8-2.

Ter Leede JO10-1 heeft zich ten koste van HVV Hercules voor de achtste finale van de Zwaluwen-beker geplaatst. De Hagenaars openden  nog wel de score maar wie anders dan Ter Leede spits Job velde de bezoekers door maar liefst vijf maal het net te vinden. De wedstrijd eindigde in 11-5.

Voor  Ter Leede JO8-4 was er succes op Sportcomplex Bentwoud in Zoetermeer. In een wedstrijd die lang in een gelijkspel leek te eindigen trok het team van trainers Mariska Boonstra en Andre van Groen toch aan het langste eind.  Zij wonnen uiteindelijk met 2-5 van DSO JO8-6.