Jeugdselectiepraat: Duur puntenverlies 1e teams

Afgelopen zaterdag (17 oktober) weer een echte en dit keer een stevige derby tussen Noordwijk A1 – en Ter Leede A1.De beginfase ging gelijk op en over en weer wat kansjes.Ter Leede speelde voetballend goed maar Noordwijk heeft een sterk elftal wat nu pas een beetje compleet was.Na zwak ingrijpen in de verdediging kwam A1 met 1-0 achter en het werd enkele minuten later zelfs 2- 0 voor Noordwijk .Nadat er bij ons een doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel(?) werd het toch nog voor de rust 2-1 en zelfs 2-2.Wat een karakter van onze mannen!! De 2e helft spraken we door waar onze mogelijkheden lagen en speelden we sneller vooruit wat resulteerde in de verdiende 3-2 voorsprong.Ter Leede had de wedstrijd in handen,kreeg nog enkele goeie mogelijkheden en verdiende de 3 punten…..maar een onbegrijpelijke beslissing van de leidsman(die hijzelf ook nog toegaf na de wedstrijd) leverde Noordwijk vlak voor tijd een strafschop op en A1 kreeg hierdoor 2 punten te weinig..!Ook dit is voetbal.Trots op onze jongens die veerkracht hebben getoond en begrijpen dat als je niet altijd aan voetbal toekomt de mouwen opgestroopt moeten worden…Door de overwinning van Lisse is de 1e periode ver weg maar wij hebben genoeg kwaliteit om door te stomen.Zaterdag vrij en daarna Foreholte thuis!

Ter Leede A2 was vrij

Ter Leede B1 verspeelde in de slotfase de overwinning uit bij Concordia B1 in Delft. Met een 2-2 gelijkspel nam het een punt mee naar Sassenheim.
Komende zaterdag geen programma voor Ter Leede B1.

Ter Leede B2 was afgelopen zaterdag vrij van programma.
Aanstaande zaterdag oefent Ter Leede B2 thuis tegen de B4 van FC Lisse. Aftrap is om 11.30 uur

Ter Leede C1 stond afgelopen zaterdag weer met lege handen. Als je het de tegenstander zo eenvoudig maakt door doelpunten cadeau te doen, loop je als team constant achter de feiten aan en moet je keer op keer jacht maken op de gelijkmaker en daarna hopen op meer. Blauw Zwart C1 profiteerde goed van de persoonlijke fouten aan Ter Leede C1 zijde en ging met een 2-3 voorsprong de rust in. Gedurende de 2e helft was Ter Leede C1 op jacht naar de meer dan verdiende gelijkmaker, echter zat het geluk voor het doel van de tegenstander niet mee en keerde Ter Leede C1 puntloos en diep teleurgesteld naar de kleedkamer.
TLC1BZC1
Dinsdag de 20e oefent Ter Leede C1 tegen SV Hillegom C1 en a.s. zaterdag gaat Ter Leede C1 voor een vriendschappelijke wedstrijd op bezoek bij RKAVV C1.

Ter Leede C2 was afgelopen zaterdag vrij van programma.
Aanstaande zaterdag speelt Ter Leede C2 vriendschappelijk uit tegen RKAVV C3.

Ter Leede D1 speelde met 1-1 gelijk bij Forum Sport D1, een ploeg die veel te laag op de ranglijst staat. TL had het lastig, maar kort na rust kwam de D1 op 0-1. Na een grote kans gemist te hebben op de 0-2 stond TL veelal onder druk. De overwinning leek binnen, toen de scheidsrechter een onbegrijpelijke corner aan FS gaf die erin vloog. Een gelijkspel was overall gezien terecht, maar de manier waarop is verschrikkelijk zuur. De D1 staat er prima op in de hoofdklasse, neemt u eens een kijkje naar de stand. Aankomende zaterdag wordt er een oefenwedstrijd gespeeld, thuis tegen Rijnsburgse Boys D1 om 10.00uur.

Ter Leede D2 won met 1-8 bij Lisse D3 in een oefenwedstrijd. Lisse speelt een klasse hoger in de beker en dus is dit een knappe overwinning. Over twee weken begint de competitie voor de D2 en te hopen is dat de KNVB TL indeelt in de 2e klasse. Aankomende zaterdag speelt de D2 de generale repetitie, thuis tegen Weesp D2 om 11.30uur.