Jeugdselectiepraat: Ter Leede D1 9 uit 3!

Ter Leede A1 speelde afgelopen zaterdag (19 september) de derby tegen FC Lisse, een boeiende wedstrijd die helaas met 2-4 verloren ging. In deze wedstrijd was Ter Leede zeker de betere ploeg maar helaas leverde maar liefst 4 persoonlijke fouten een geflatteerde 0-4 achterstand op. Vreemd genoeg was het Ter Leede wat toch echt de beter ploeg was maar helaas dit keer de punten niet in eigen huis kon houden. De uiteindelijke 2-4 nederlaag was daarom zeker niet verdiend… de slordigheden moeten er natuurlijk wel uit want die worden op dit niveau afgestraft!

Komende zaterdag wacht de lastige uitwedstrijd tegen GDA.

Ter Leede A2 verloor de uitwedstrijd tegen Noordwijk A2 met 3-2.
Rijnsburgse Boys A2 is komende zaterdag de tegenstander in de thuiswedstrijd voor Ter Leede A2, aftrap 14.30 uur

Ter Leede B1 nam het afgelopen zaterdag in Voorhout op tegen Foreholte B1 en keerde na een 3-0 nederlaag puntloos terug naar Sassenheim.
Aanstaande zaterdag gaat Ter Leede B1 tegen het het nog puntloze Quick Boys B2 op jacht naar de eerste overwinning in de hoofdklasse.
Aftrap op ons eigen sportpark is om 14.30 uur.

Ter Leede B2 was afgelopen weekend vrij van competitievoetbal.
Aanstaande woensdag (19.00 uur) gaat het in Leiden op bezoek bij UVS B3 en aanstaande zaterdag ontvangt Ter Leede B2 ASC B2, aftrap 10.30 uur

Op jacht naar de eerste competitieoverwinning moest, het nog steeds gehavende, Ter Leede C1 afgelopen zaterdag de strijd aangaan met FC Lisse C2. Een boeiende wedstrijd, waarin Ter Leede C1 de eerste helft het spel bepaalde, maar dit niet uit kon drukken in een op dat moment verdiende voorsprong. Paal, tegenstanders op de doellijn en de Lissese keeper stonden de doelpunten in de weg. Na rust probeerde Lisse wat fellere duels om de bal te spelen, maar de verdiende voorsprong kwam toch (eindelijk) echt voor Ter Leede. Na een geweldige goal van afstand door een vrijgelaten middenvelder uit Lisse, was het toch Ter Leede dat aan het langste eind trok. Twee heerlijke doelpunten als resultaat die als team werden gevierd. De 2e Lissese treffer ver in blessuretijd, bracht de jongens en meiden van Ter Leede C1 niet meer in gevaar en moegestreden, maar met de armen omhoog, verlieten zij het veld met een keurige 3-2 overwinning.

Aanstaande dinsdag oefent Ter Leede C1 thuis tegen hoofdklasser Rijnsburgse Boys C1 (aftrap 18.30 uur).
Zaterdag gaat Ter Leede C1 op visite in Den Haag bij HBS C1. Aftrap 11.30 uur.

Ter Leede C2 reisde naar Voorhout om het op te nemen tegen Foreholte C3. Door blessures bij Ter Leede C1, moest het gelijktijdig spelende Ter Leede C2 vele krachten aan de C1 afstaan en kwam het daardoor in een andere samenstelling te spelen. Desondanks gaf Ter Leede C2 strijd op het veld voor iedere meter. Dat uiteindelijk een hoge bal van Foreholte binnenviel en de Voorhouters een 1-0 overwinning op leverde was pech.
Zaterdag komt VVSB C2 op bezoek, aftrap 08.45 uur

Ter Leede D1 won met 0-8 van Laakkwartier D1 is na drie speelronden de trotse koploper van de hoofdklasse. Met name de eerste helft speelde de D1 wervelend positiespel wat resulteerde in een 0-6 ruststand met veelal schitterende uitgespeelde doelpunten. Na overwinningen op Noordwijk D1, RKAVV D1 en nu dus Laakkwartier D1 wachten de komende twee weken twee titelkandidaten. Over twee weken is het Quick Boys D1 uit, maar allereerst a.s. zaterdag thuis tegen Voorschoten D1, aftrap is om 08.30 uur.

Ter Leede D2 won met maar liefst 6-1 van de koploper in de bekerpoule, ROAC D2, en is nu zelf koploper. Er werd een goede wedstrijd op de mat gelegd en de tegenstander kwam er in het geheel niet aan te pas. Leuk om te zien is dat de D2 steeds beter gaat samenwerken met elkaar en het positiespel wat leidt tot kansen. A.s. zaterdag speelt de D2 uit bij Kagia D1, aftrap is om 08.45 uur.