Lotte Knuif versterkt middenveld Vrouwenselectie

Zo’n 3 maanden geleden nam de uit Borne afkomstige Lotte Knuif contact met ons op. Mede door haar baan bij een sportmarketingbureau in Delft, was zij op zoek naar een club om haar favoriete en geliefde voetbalspelletje in de omgeving van Delft voort te kunnen zetten. En dan is het natuurlijk enorm fijn dat een aantal vriendinnen van Lotte die bij Ter Leede in de Vrouwenselectie spelen, haar dan Ter Leede adviseren. Direct was de klik daar, Lotte was niet meer van het trainingsveld af te slaan en we leerden Lotte kennen als een dynamische middenvelder met een enorme werklust en strijd om te winnen.

Lotte, wij heten je van harte welkom in de Vrouwenselectie en wensen je het komende voetbalseizoen enorm veel plezier en succes toe!
Hieronder stelt Lotte zich aan jullie voor.

– Technische commissie Ter Leede Vrouwen –


Hoe oud ben je en hoe ziet je dagelijks leven eruit?
Ik ben 24 jaar en werk bij Sportvibes, een sportmarketingbureau in Delft waar we onder andere gave en grote sportevenementen organiseren. Sinds begin dit jaar ben ik voor mijn nieuwe baan vanuit Borne (een dorp in Twente) verhuisd naar Delft!

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond?
Doordat ik eerst korfbalde ben ik pas op mijn 17e begonnen met voetballen. Ik ben begonnen bij RKSV NEO, de voetbalclub in mijn dorp. Hier heb ik na een jaar tussen de meiden ervoor gekozen om een jaar tussen de jongens in de selectie te gaan voetballen. Na dit jaar heb ik met de MA1 van NEO hoofdklasse gespeeld en inmiddels speel ik alweer 5 jaar in NEO VR1.

Wat voor type speelster ben je?
Ik ben een spelmaakster en vind het geven van een mooie assist soms belangrijker dan zelf de goal maken. Ik kan eigenlijk op elke positie wel uit de voeten, maar het middenveld ligt mij wel het beste. Door mijn loopvermogen ben ik als middenveldster vaak overal op het veld te vinden. Daarnaast ben ik altijd fanatiek, doe er alles voor om te winnen en kan daardoor soms slecht tegen mijn verlies.

Hoe ben je bij Ter Leede terecht gekomen?
Ik zocht een nieuwe voetbalclub omdat ik in Delft ging wonen. Vriendinnen van mij (Lieke en Susanne) speelden al bij Ter Leede en na goede verhalen ben ik via hun hier terecht gekomen!

Wat verwacht je van het komende voetbalseizoen?
Ik hoop dat we volgend seizoen in de top van de competitie mee kunnen draaien!

Wil je verder nog iets kwijt?
Ik kijk er erg naar uit om komend seizoen voor Ter Leede te mogen spelen en ga er hard voor werken om het maximale uit mezelf en het team te halen!

Lotte Knuif

Tags: