Oefenprogramma van start na de fotosessie

Binnenkort verschijnt het VOETBALMAGAZINE weer. Uitgave 2015. Voor het fraaie fotowerk in dit magazine werd afgelopen zaterdag (1 augustus) de jaarlijkse fotosessie gehouden, die een week eerder door storm en regen onmogelijk was gebleken. Samen met de staf werden er 30 spelers en 2 keepers op de foto gezet.

Aansluitend speelde Ter Leede 1 de eerste oefenwedstrijd bij VVSB in Noordwijkerhout. Het bood trainer Henk Wisman de gelegenheid om in 2 helften een groot deel van de selectie aan het werk te zien. In de eerste helft scoorde Vincent Ammerlaan (met het hoofd, wederom!) de fraaie 0-1. En na de thee was het Tomas Arroyo die een vrije trap vanaf 20 meter fraai langs de muur plaatste: 0-2. Een verdiende overwinning.