Oegstgeest F3 – Ter Leede F5

Voor de 9de competitieronde stond  een uitwedstrijd tegen koploper v.v. Oegstgeest op het programma. Aanvang van deze vroege wedstrijd half 9. Je kunt echter op dat tijdstip wel makkelijk parkeren bij zowel Ter Leede als Oegstgeest. Elk nadeel heeft zijn voordeel zullen we maar zeggen. Het zou voor de jongens van de F5 wel eens een van de laatste keren kunnen zijn dat ze tegen Oegstgeest voetballen er zijn namelijk vergevorderde fusie besprekingen gaande tussen v.v. Oegstgeest en U.D.O..

Door de nachtvorst was het veld mooi wit een beetje hard een beetje glad maar goed bespeelbaar. De wedstrijd stond o.l.v. een zeer jong goed fluitende scheidsrechter. De eerste minuten speelde zich vooral af op het middenveld. Maar na een snelle aanval en een goed schot maakte Oegstgeest in de 4de minuut  1-0. Ter Leede trok daarna ten aanval en kreeg corner, na corner, na corner, na corner, die leverde wel een aantal kansen maar geen doelpunten op. Chiel toonde zijn klasse door een schoot uit de rechterbovenhoek te ranselen a la Jan van Beveren. Voor de jonge lezers: google “Jan van Beveren” en je kan alles lezen over de beste keeper die Nederland ooit heeft gehad. Ook de 2de helft ging gelijk op. Een vlammend schot van Ter Leede ging via de paal naast.

Oegstgeest wist nog wel 2 keer het net te vinden. De eindstand was dus 3-0. Als we a.s. zaterdag als1 team spelen in de uitwedstrijd tegen Meerburg  moeten we  punten kunnen pakken .