Open training Ter Leede meiden

Ter Leede is op zoek naar ambitieuze en sportieve meiden die willen voetballen.

 

Het meiden en vrouwenvoetbal is al een aantal jaren de snelst groeiende sport en het succes van de Oranjevrouwen op het EK afgelopen zomer heeft dat alleen maar versterkt. Bij Ter Leede is dat ook te merken. We hebben momenteel verschillende meiden- en vrouwenteams op hoog niveau spelen en we willen dit verder uitbreiden.

Het meiden- en vrouwenvoetbal heeft bij Ter Leede een lange en mooie geschiedenis. Het eerste vrouwenteam van Ter Leede is de huidig Nederlands kampioen van de amateurs en het tweede team speelt in de hoofdklasse. Sinds vorig jaar heeft Ter Leede ook een samenwerkingsverband gesloten met de Ajax Vrouwen.

Voor meiden van 13 t/m 17 jaar organiseren we woensdag 25 april een open training. De training is van 17.30 – 18.45 uur en staat onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer van de vrouwenselectie Hassan Azoum.

Voor deze open training kunnen alle fanatieke voetbalsters in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar zich opgeven, ongeacht welk niveau.

Als je interesse hebt om te gaan voetballen bij Ter Leede op prestatief of recreatief niveau meld je aan en neem je vriendin(nen) mee. Aanmelden kan bij jolandaremmelzwaal@terleede.nl