PvdW Lucas:Ik hoopte dat het nog een keer kon gebeuren!

Ik  ben zaterdag pupil van de week geweest bij Terleede – Zwaluwen

Toen ik aankwam werd er verteld wat ik allemaal ging doen. Daarna ging ik naar de bestuurskamer om iedereen te ontmoeten. En dan naar de kleedkamer om de spelers, de trainers en de scheidsrechters te ontmoeten.

pDaarna toen iedereen en alles klaar was, gingen we het veld op. En ik liep voorop met de scheidsrechters. Ik mocht ook de aftrap doen, maar ik wist even niet wat ik deed, en schoot de bal meteen naar de keeper toe en moest erachter aan rennen. Gelukkig scoorde ik nog wel.

pvdwlucas3

Toen begon de wedstrijd en kregen we een eigen doelpunt tegen en het was 0 – 1. Gelukkig scoorde ze snel vanuit een corner. 1 – 1. Toen was het rust. In de rust mocht ik 10 penalty’s schieten. En er gingen er 5 in bij de reserve keeper.

Toen begon de wedstrijd weer en hadden ze 2 goals achter elkaar in gescoord, en was het 1 – 3. Daarna kregen we ook nog eens een gele kaart. En toen floot de scheids af en liepen we van het veld naar de kleedkamers, waar ik me ging omkleden.

pvdwlucas1

Toen ging ik weer naar de bestuurskamer waar mijn: papa, mama, broertje, zusje, opa, oma, en nog heel veel andere mensen stonden om me te verwelkomen. En we kregen allemaal een glaasje drinken. Uiteindelijk werd ik nog even in het zonnetje gezet doordat er nog een bal, een sleutelhanger en een lijst van de spelers aan me gegeven werd.

Ik vond het een superleuke dag en hoopte dat het nog een keer kon gebeuren. En ik wil graag alle begeleiders bedanken.

Groetjes,
Lucas Straathof