PvdW Rik beleeft een prachtige dag

Hoi,
Ik ben Rik en ik was pupil van de week bij de wedstrijd van Ter Leede 1 tegen Xerxes. Toen ik om half 2 bij Ter Leede kwam vond ik het eerst best wel spannend, maar dat was gelukkig snel over. Ik werd voorgesteld aan de scheidsrechters en het bestuur in de bestuurskamer en daarna aan de spelers en trainers in de kleedkamer. Iedereen was heel erg aardig. Daarna gingen we de warming-up doen op het veld. Dat vond ik superleuk! Toen we het veld weer opkwamen, mocht ik voorop met de bal en daarna de aftrap nemen. Eerst was er nog een minuut stilte voor Theo, maar toen ging de wedstrijd beginnen. Al in de 1e minuut raakte de scheidsrechter geblesseerd en werd de wedstrijd gestaakt. Jammer voor de scheids, maar wel leuk voor mij, want ik kon nog even lekker voetballen met de wisselspelers. Toen we weer begonnen scoorde Thomas een mooie kopbal. De wedstrijd was niet heel erg goed, maar Ter Leede won wel verdiend met 1-0. In de rust mocht ik penalty’s nemen op Nick en speelde ik latje trap met Melvin. Ik won met 5-4 en won een zakje snoep! Na de wedstrijd was er feest in de kleedkamer en kreeg ik in de bestuurskamer nog een mooie toespraak van Ronald en cadeaus van man of the match Thomas! Daarna hebben we nog even lekker doorgefeest! Ik heb een hele leuke dag gehad en wil iedereen heel erg bedanken!
Groetjes,
Rik

Rik heeft een prachtige dag beleefd als pupil van de week. We vinden het mooi te zien dat de pupil van de week zo geaccepteerd is dat hij gewoon deel uit maakt van het team, ook al staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. Ook ouders beleven een hele mooie dag en wij hebben ook erg genoten. Wij bedanken bestuur, trainers, begeleiding en spelers en Mariska en Michiel in het bijzonder voor een onvergetelijke dag!
Voorwaarts Ter Leede
Jack & Els

 

foto by HP ProSportPics / Hans Schalk